Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Παρί απέκλεισε την Τσέλσι

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Παρί απέκλεισε την Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/3/2016 23:51
Η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε με 2-1 την Τσέλσι στο Λονδίνο και προκρίθηκε με δύο νίκες στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ραμπιό (16’) και Ιμπραΐμοβιτς (67’) τα γκολ των Παριζιάνων, ισοφάρισε προσωρινά με Κόστα (27’) η Τσέλσι.

Όπως και πέρσι, η Παρί Σεν Ζερμέν εξασφάλισε την πρόκριση για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, αφήνοντας εκτός συνέχειας την Τσέλσι. Οι Παριζιάνοι νίκησαν με 2-1 τους «μπλε» στο Λονδίνο και με συνολικό σκορ 4-2, «σφράγισαν» το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Η Τσέλσι, που χρειάζονταν γκολ για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης, απείλησε πρώτη στο 3ο λεπτό με σουτ του Κόστα, το οποίο ανάγκασε τον Τραπ σε απόκρουση. Η απάντηση της Παρί ήρθε στο 6’, με τον Ντι Μαρία να κάνει το πλασέ και τον Ιβάνοβιτς να κόβει σωτήρια.

Οι «πρωτευουσιάνοι» κυκλοφορούσαν ωραία τη μπάλα και στο 16’ έφτασαν στο γκολ. Ο Ιμπραΐμοβιτς έκανε εξαιρετική παράλληλη συρτή σέντρα, η άμυνα των «μπλε» πιάστηκε στον ύπνο και ο Ραμπιό έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, «παγώνοντας» το «Στάμφορντ Μπρίτζ».

Η Τσέλσι χρειάζονταν δύο γκολ για να στείλει το ματς στην παράταση και στο 27’ ο Ντιέγκο Κόστα έκανε τη μισή δουλειά. Ο Πέδρο έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο, έδωσε στον Γουίλιαν και αυτός με τη σειρά του στον Ντιέγκο Κόστα. Ο Βραζιλιάνος άδειασε με ντρίπλα τον Σίλβα και με εξαιρετικό τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Οι γηπεδούχοι έψαξαν ένα δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο και στις καθυστερήσεις ο Ντιέγκο Κόστα θα μπορούσε να σκοράρει, όμως ο Τραπ κράτησε το 1-1. Ο πολιτογραφημένος Ισπανός φορ της Τσέλσι ήταν ο κορυφαίος των «μπλε», ωστόσο στο 60’ υπέστη μυϊκό πρόβλημα και έδωσε τη θέση του στον 20χρονο Τραορέ.

Η Τσέλσι συνέχισε την πίεση της στο ξεκίνημα της επανάληψης και στο 65’ «άγγιξε» το 2-1, όμως ο Τραπ πραγματοποίησε διπλή απόκρουση στα σουτ των Γουίλιαν και Αζάρ. Οι Λονδρέζοι δεν μπόρεσαν να πετύχουν δεύτερο γκολ και το πλήρωσαν δύο λεπτά μετά. Ο Αθπιλικουέτα ξέχασε τον Ντι Μαρία, αυτός ανενόχλητος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Ιμπραΐμοβιτς από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας την πρόκριση στην Παρί.

Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα. Η Τσέλσι, που στο 78’ έχασε με τραυματισμό και τον Αζάρ, χρειάζονταν τρία γκολ και πέταξε λευκή πετσέτα. To 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Παρί Σεν Ζερμέν «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «8».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.