Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Τούντορ από τον ΠΑΟΚ, ανέλαβε ο Ίβιτς

Τέλος ο Τούντορ από τον ΠΑΟΚ, ανέλαβε ο Ίβιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/3/2016 16:00
Παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΟΚ αποτελεί ο Ιγκόρ Τούντορ εξαιτίας «των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των υποτιμητικών σχολίων για την ποιότητα της ομάδας». Ίβιτς ο διάδοχός του.

Ολοκληρώθηκε η θητεία του Ιγκόρ Τούντορ στον ΠΑΟΚ. Ο Κροάτης τεχνικός είχε στηριχτεί πολλές φορές από τον Ιβάν Σαββίδη, ωστόσο η ήττα από τον Πανθρακικό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, ο 37χρονος απολύθηκε εξαιτίας «των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των υποτιμητικών σχολίων για την ποιότητα της ομάδας». Ο Τούντορ έμεινε στον πάγκο του ΠΑΟΚ σε 45 παιχνίδια, με απολογισμό 17 νίκες, 17 ισοπαλίες και 10 ήττες.

Αντικαταστάτης του θα είναι ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο προπονητής της Κ20 θα αναλάβει την ομάδα μέχρι το φινάλε της σεζόν και θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόλυση του Ίγκορ Τούντορ , λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των υποτιμητικών σχολίων για την ποιότητα της ομάδας. Ο Βλάνταν Ίβιτς θα είναι ο προπονητής της πρώτης ομάδας ως το τέλος της σεζόν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.