Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι προτάσεις του Μελισσανίδη για την εξυγίανση

Οι προτάσεις του Μελισσανίδη για την εξυγίανση

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/3/2016 20:13
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατέθεσε τις δικές του προτάσεις για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου, ενώ ζήτησε την κανονική διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αλλαγές σε ΕΠΟ και διαιτησία και να συνεχιστεί το Κύπελλο Ελλάδας πρότεινε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο Δ.Σ της Σούπερ Λιγκας. Ο ίδιος κάλεσε τους «μικρούς» να αναλάβουν τις ευθύνες τους και πρόσθεσε πως ο πρωταθλητής Ελλάδας θα πρέπει να δίνει το 40% των εσόδων από το Τσάμπιονς Λιγκ στις μικρές ομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του και ο αντίλογος με τον Σάββα Θεοδωρίδη:

«Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τι συμβαίνει κάθε Κυριακή. Τα ξέρουμε και οι μικροί και οι μεγάλοι. Και οι μικροί μην λέτε ότι δεν ξέρετε, μην κρύβεστε και μη φοβάστε κανέναν. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει, ας βοηθήσει. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει δίκιο σε όσα λέει, εμείς πρέπει να δούμε πως θα φτιάξουμε το ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να είμαστε ειλικρινείς.

Προτείνω να φτιάξουμε μια επιτροπή που θα αποτελείται από τους τέσσερις μεγάλους και δύο εκπροσώπους των μικρών ομάδων. Αυτή η επιτροπή των έξι να πάει στην ΕΠΟ και στον Κοντονή και να ζητήσουν να αλλάξουν τα πράγματα στη διαιτησία, να σταματήσει το σημερινό καθεστώς. Να γίνει μια κοινώς αποδεκτή κατάσταση. Πρέπει επίσης να αλλάξει εδώ και τώρα η διοίκηση της ΕΠΟ και να τελειώσει ο θεσμός του κυπέλλου Ελλάδας.

Και μια ακόμη πρόταση. Ο πρωταθλητής στο τέλος της σεζόν να δίνει το 40% των εσόδων που παίρνει από το Τσάμπιονς Λιγκ στις μικρές ομάδες, για να τις βοηθήσουμε να δυναμώσουν. Επίσης, ένα πρόβλημα που πρέπει να λύσουμε είναι ότι όλοι παίζουν στοίχημα
».

Θεοδωρίδης: «Πες ονόματα».

Μελισσανίδης: «Όταν έρθει η ώρα, θα τα πω».

Θεοδωρίδης: «Πριν πεις οτιδήποτε να παραδεχθείς ότι εσύ είσαι ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ. Να δείξεις ότι είσαι άντρας».

Μελισσανίδης: «Αυτό είναι το πρόβλημά σου; Η ΑΕΚ έχει και πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.