Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαββίδης για Μποροβήλο: «Δεν γίνεται να διαχειρίζονται τα λεφτά μου υπόδικοι»

Σαββίδης για Μποροβήλο: «Δεν γίνεται να διαχειρίζονται τα λεφτά μου υπόδικοι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/3/2016 18:46
Έξαλλος ο Ιβάν Σαββίδης κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να εξαπολύει λεκτική επίθεση στον πρόεδρο του συνεταιρισμού, Γιώργο Μποροβήλο.

Εναντίον του προέδρου της Σούπερ Λιγκ, Γιώργου Μποροβήλου στράφηκε ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε πως «δεν μπορεί να διαχειρίζεται τα χρήματα μου ένας υπόδικος» και στράφηκε εναντίον του Ολυμπιακού αλλά και ορισμένων δημοσιογράφων:

«Δεν μπορεί ο κ. Μποροβήλος να διαχειρίζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχω βάλει φέτος 14 εκ. ευρώ και 70 εκ. συνολικά στην πενταετία μου. Δεν μπορεί να διαχειρίζεται τα χρήματά μου ένας υπόδικος. Κοιτάξτε κάτι. Ο πρώτος που πλήττεται από αυτή την κατάσταση είναι ο Ολυμπιακός, γιατί τώρα θα αναγκαστεί να παίξει προκριματικά και αυτό είναι κάτι που προφανώς δεν το είχατε σκεφτεί όταν φέρνατε το ποδόσφαιρο σε αυτό το σημείο.

Το πρόβλημα είναι επίσης και οι δημοσιογράφοι και οι στρατοί που έχουν ορισμένοι από τους ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Να σας πω και κάτι άλλο; Με κατηγορήσατε ότι δεν είμαι Έλληνας. Εγώ λοιπόν θα δηλώνω Ρώσος, θα δηλώνω Πόντιος, γιατί κάποιοι είχαν το θράσος να μου πουν ότι είμαι ξένος
», ανάφερε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM.

Επίσης, ο Ιβάν Σαββιδης έκανε και μια πρόταση για τη διαιτησία: «Να βγάλουμε εμείς μισθό στους διαιτητές και να τους πληρώνουμε εμείς. Να τους δίνουμε και μπόνους ανά παιχνίδι και να τους κάνουμε όσο ανεξάρτητους γίνεται. Τόση ώρα που είμαστε εδώ όμως έχω καταλάβει ότι δεν ήρθαμε για λύσεις. Ο καθένας λέει τα δικά του, δεν ακούω καμία λύση για το ποδόσφαιρο. Θα προσυπέγραφα την τοποθέτηση Κωστούλα περί αναγκαιότητας για παραίτηση Μποροβήλου».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.