Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκες για Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκες για Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/3/2016 00:26
Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 4-0 στην έδρα της Έιμπαρ και διατηρήθηκε στο +8 από την Ατλέτικο, που νίκησε με 3-1 τη Βαλένθια στο «Μεστάγια».

Τις 11 σερί νίκες στην Πριμέρα Ντιβιζιόν σημείωσε η Μπαρτσελόνα, η οποία διέλυσε με 4-0 την Έιμπαρ εκτός έδρας και διατηρήθηκε στο +8 από την Ατλέτικο.

Ο Μουνίρ πήρε τη θέση του τιμωρημένου Νεϊμάρ και άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό μετά από πάρε-βάλε του Σουάρες. Οι Καταλανοί είχαν τον έλεγχο και στο 41’ πέτυχαν δεύτερο γκολ με τον Μέσι. Ο Αργεντινός έφυγε στην κόντρα και με ωραίο τελείωμα «έγραψε» το 2-0.

Ο ίδιος σκόραρε με πέναλτι στο 76’ και έγινε ο πρώτος στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος που βάζει 20+ γκολ σε 8 διαφορετικές σεζόν. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 84’ ο Σουάρες, φτάνοντας τα 26 γκολ σε 27 ματς πρωταθλήματος.

Από την άλλη, η Ατλέτικο παρέμεινε το -8 από την κορυφή, μετά τη νίκη της με 3-1 στην έδρα της Βαλένθια.

Οι «ροχιμπλάνκος» πήραν το προβάδισμα στο 24ο λεπτό με γκολ του Γκριεζμάν, όμως η Βαλένθια απάντησε άμεσα (28’) με δυνατό σουτ του Τσερίσεφ, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 60’, το σουτ του Βιέτο βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και τρία λεπτά μετά ο Σιμεόνε έριξε στο ματς τον Τόρες. Ο Ισπανός δικαίωσε τον προπονητή για την επιλογή του, καθώς στο 72’ βρήκε δίχτυα με προβολή, ξαναβάζοντας μπροστά στο σκορ την Ατλέτικο.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 85’ ο Φερέιρα-Καράσκο, «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκη για τους «ροχιμπλάνκος».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.