Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκησε και ελπίζει η Σίτι, γκέλαρε η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκησε και ελπίζει η Σίτι, γκέλαρε η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/3/2016 19:46
Με τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος, η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 4-0 την ουραγό Άστον Βίλα και μείωσε στο -7 από την κορυφή. Τρομερή ανατροπή για Γουέστ Χαμ (3-2 την Έβερτον), με το… μυαλό στην Παρί η Τσέλσι (1-1 με Στόουκ).

Μετά τη βαριά ήττα στο «Άνφιλντ (3-0), η Μάντσεστερ Σίτι ξέσπασε στην Άστον Βίλα, την οποία κέρδισε με 4-0 στο «Έτιχαντ», μειώνοντας στο -7 τη διαφορά από την κορυφή.

Οι «πολίτες» μπήκαν δυνατά στο ματς, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, όμως το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο. Η επανάληψη ήταν διαφορετική ιστορία, αφού η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι πέτυχε τέσσερα γκολ σε 21 λεπτά.

Στο 48’ ο Τουρέ «έγραψε» το 1-0 και ακολούθησαν δύο γκολ από τον Αγκουέρο (50’, 60’). Το 4-0 «έγραψε» ο Στέρλινγκ στο 66’, ενώ στο 73’ ο Αγκουέρο έχασε πέναλτι και την ευκαιρία να σημειώσει χατ-τρικ. Με τη νίκη, η Σίτι μείωσε στο -7 τη διαφορά από την κορυφή και έμεινε ζωντανή στη μάχη του τίτλου.

Με το μυαλό στην Παρί η Τσέλσι


Ο Γκους Χίντινκ ξεκούρασε Κόστα και Φάμπρεγκας ενόψει Παρί Σεν Ζερμέν και η Τσέλσι ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της απέναντι στην Στόουκ.

Οι «πότερς» είχαν δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Ντιούφ για να προηγηθούν στο πρώτο μέρος, όμως στο 39’ η Τσέλσι πήρε το προβάδισμα με εξαιρετικό σουτ του 20χρονου Τραορέ. Στο δεύτερο μέρος, οι «μπλε» είχαν την υπεροχή και έψαξαν ένα δεύτερο γκολ χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο 70’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Όσκαρ, ενώ λίγα λεπτά μετά ο Πίετερς γλίτωσε τη δεύτερη κίτρινη για σκληρό μαρκάρισμα στον Βραζιλιάνο. Η Τσέλσι είχε φλύαρη υπεροχή και το πλήρωσε στο 85’, με τον Ντιούφ να ισοφαρίζει σε 1-1.

Τρομερή ανατροπή για Γουέστ Χαμ


Η Έβερτον προηγήθηκε με 2-0 στην έδρα της κόντρα στην Γουέστ Χαμ, όμως τα «σφυριά» έκαναν την ανατροπή στο 90’ (3-2) και έφυγαν με σπουδαίο «διπλό» από το «Γκούντισον Παρκ».

Ο Λουκάκου άνοιξε το σκορ στο 13’, όμως είκοσι λεπτά μετά ο Μιραλάς άφησε τους γηπεδούχους με αριθμητικό μειονέκτημα. Παρόλα αυτά, τα «ζαχαρωτά» πέτυχαν δεύτερο γκολ με τον Λένον (53’) ενώ στο 69’ είχαν χαμένο πέναλτι με τον Λουκάκου.

Η Γουέστ Χαμ κατάφερε να μειώσει στο 78’ με τον Αντόνιο, ενώ στο 81’ ο Σακό έφερε το σκορ στα ίσα, μετά από ασίστ του Παγιέτ. Οι δύο παίκτες άλλαξαν ρόλους στο 90’ και ο Παγιέτ ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ομάδα του Μπίλιτς, η οποία βρίσκεται στο -1 από την 4η Μάντσεστερ Σίτι.

Από την άλλη, «διπλό» παραμονής πήρε η Μπόρνμουθ, η οποία κέρδισε με 3-1 στην έδρα της προτελευταίας Νιούκαστλ. Νίκη σωτηρίας και για την Σουόνσι, η οποία επικράτησε 1-0 της Νόριτς στο «Λίμπερτι». Τέλος, με γκολ του Φαν Ντάικ στο 90+3’ η Σαουθάμπτον ισοφάρισε σε 1-1 την Σάντερλαντ και της στέρησε ένα «χρυσό» τρίποντο στη μάχη για την παραμονή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.