Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πεντάρα και ρεκόρ για Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πεντάρα και ρεκόρ για Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/3/2016 23:57
Με τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 5-1 την Ράγιο Βαγιεκάνο και έμεινε για 35ο σερί ματς αήττητη σ’ όλες τις διοργανώσεις, σπάζοντας το ρεκόρ της Ρεάλ.

Άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου έκανε η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί διέλυσαν με 5-1 την Ράγιο Βαγιεκάνο (τελείωσε το ματς με εννέα παίκτες) εκτός έδρας και ξέφυγαν ξανά με +8 από την 2η Ατλέτικο.

Οι «μπλαουγκράνα» μπήκαν μουδιασμένα στο ματς, ωστόσο χρειάστηκαν μόλις ένα λεπτό για να πετύχουν δύο τέρματα! Στο 22’ ο γκολκίπερ της Ράγιο έχασε τη μπάλα δίνοντας την ευκαιρία στον Ράκιτιτς να σκοράρει, ενώ στο 23’ ο Νεϊμάρ έβγαλε την 10η ασίστ στον Μέσι και αυτός «έγραψε» το 2-0.

Στο 42’, ο Γιορέντε άφησε την Ράγιο με δέκα παίκτες για σκληρό μαρκάρισμα στον Ράκιτιτς και στο 53’ ο Μέσι πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ, «γράφοντας» το 3-0. Τέσσερα λεπτά μετά, η Ράγιο μείωσε σε 3-1 με γκολ του Μανούτσο, ενώ Νεϊμάρ και Σουάρες σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες για να χριστούν σκόρερ.

Στο 67’ μετά από φάουλ του Μέσι στο δοκάρι, ο Μπουσκέτς πήρε το ριμπάουντ και κέρδισε πέναλτι αλλά και την αποβολή του Ιτούρα. Ο Χουάν Κάρλος απόκρουσε το πέναλτι του Σουάρες, όμως λίγα λεπτά μετά (72’) ο Μέσι «έγραψε» το 4-1 με κοντινό πλασέ, πετυχαίνοντας χατ-τρικ.

Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Τουράν στο 87’, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα. Οι Καταλανοί έφτασαν τις 11 σερί νίκες κόντρα στην Ράγιο (50 γκολ υπέρ, 5 κατά) και έγραψαν ιστορία, αφού έγιναν η πρώτη ομάδα στην Ισπανία που μένει αήττητη για 35 σερί ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις. Από την άλλη, ο Μέσι ισοφάρισε τον αριθμό χατ-τρικ (35) του Ρονάλντο στο ισπανικό ποδόσφαιρο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.