Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Όλοι δουλεύουν για την Λέστερ!

Πρέμιερ Λιγκ: Όλοι δουλεύουν για την Λέστερ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/3/2016 23:49
Η Άρσεναλ γνώρισε εντός έδρας ήττα (2-1) από την Σουόνσι και βρέθηκε στο -6 από την κορυφή, ενώ η Τότεναμ ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Γουέστ Χαχ και παρέμεινε στο -3 από την πρωτοπόρο Λέστερ. Εκδίκηση για τον χαμένο τελικό στο Λιγκ Καπ πήρε η Λίβερπουλ, 3-0 την Μάντσεστερ Σίτι, που γνώρισε 3η σερί ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ και λέει... αντίο στο πρωτάθλημα!

Θα τρίβει τα μάτια του ο Κλαούντιο Ρανιέρι με τα σημερινά (2/3) αποτελέσματα στην Πρέμιερ Λιγκ! Άρσεναλ και Τότεναμ γνώρισαν ήττες από Σουόνσι (2-1) και Γουέστ Χαμ (1-0) αντίστοιχα, με αποτέλεσμα η Λέστερ να παραμείνει στο +3 και στο +6 από τους Β. Λονδρέζους.

Η εντός έδρας ισοπαλία των «αλεπούδων» με αντίπαλο την Γουέστ Μπρομ (2-2) είχε δώσει την ευκαιρία στην Άρσεναλ να μειώσει στο -3 τη διαφορά από την κορυφή... Ωστόσο, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ υπέστη ήττα-σοκ από την Σουόνσι στο «Έμιρειτς» και απομακρύνθηκε κι άλλο από την πρώτη θέση!

Οι «κανονιέρηδες» προηγήθηκαν στο 15’ με τον Κάμπελ, ωστόσο η Σουόνσι έφερε… τούμπα το ματς. Ο Ρούτλετζ ισοφάρισε το σκορ στο 32' και ο Γουίλιαμς ολοκλήρωσε την ανατροπή- κόντρα στη ροή του αγώνα- σκοράροντας στο 75' για το τελικό 2-1.

Όχι ένα, όχι δύο αλλά τρία δοκάρια (10’, 71’ Σάντσες, 41’ Ζιρού) είχε η Άρσεναλ η οποία τιμωρήθηκε από τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου, γνωρίζοντας δεύτερη σερί ήττα, που την αφήνει στο -6 από την κορυφή.

Έχασε την ευκαιρία η Τότεναμ, κάνει όνειρα για σεντόνι η Γουέστ Χαμ


Από την άλλη, η Τότεναμ είχε την ευκαιρία να πιάσει την Λέστερ στην πρώτη θέση, ωστόσο η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Γουέστ Χαμ και παρέμεινε στο -3 από την κορυφή. Οι «πετεινοί» δεν κατάφεραν να απειλήσουν στο πρώτο μέρος και η Γουέστ Χαμ πήρε το προβάδισμα με γκολ του Αντόνιο στο 7ο λεπτό.Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο μέρος και έψαξαν την ισοφάριση, ωστόσο τα «σφυριά» κράτησαν το 1-0 μέχρι το φινάλε και συνεχίζουν να κάνουν… όνειρα για σεντόνι. Η ομάδα του Μπίλιτς

Η Τότεναμ έμεινε στο -3 από την πρωτοπόρο Λέστερ και στο +3 από την Άρσεναλ, την οποία υποδέχεται το Σάββατο στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν»

Πήρε εκδίκηση η Λίβερπουλ, έπιασε την Σίτι η Γιουνάιτεντ!


Λίγες ημέρες μετά το χαμένο τελικό του Λιγκ Καπ, η Λίβερπουλ κέρδισε με το εμφατικό 3-0 την Μάντσεστερ Σίτι στο «Άνφιλντ» και όπως όλα δείχνουν έβαλε τέλος στις ελπίδες των «πολιτών» για το πρωτάθλημα.

Λαλάνα (34’) και Μίλνερ (41’) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, η οποία είχε την απόλυτη υπεροχή και στο 57’ πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Φιρμίνο. Η Σίτι δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να αντιδράσει και γνώρισε 3η σερί ήττα στο πρωτάθλημα, μένοντας στο -10 από την κορυφή (έχει παιχνίδι λιγότερο από Λέστερ).

Οι «πολίτες» έμειναν στους 47 βαθμούς και ισοβαθμούν πλέον στην 4η θέση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία κέρδισε με 1-0 την Γουότφορντ στο «Όλντ Τράφορντ».

Η ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ… υπέφερε από την Γουότφορντ, η οποία έχασε ένα… κάρο ευκαιρίες με μοιραίο τον Ιγκάλο. Με κάποιο τρόπο, οι γηπεδούχοι κράτησαν το μηδέν και στο 83’ πέτυχαν το νικητήριο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάτα. Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι «κόκκινοι διάβολοι» ισοβαθμούν στην τετράδα με τη συμπολίτισσα Σίτι, που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, το γεγονός ότι η Γιουνάιτεντ παρατάχθηκε με την 4η νεαρότερη ομάδα όλων των εποχών (23 χρόνια, 222 μέρες).

Η βαθμολογία:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.