Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Έχασε η Μπάγερν, στο -5 η Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα: Έχασε η Μπάγερν, στο -5 η Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/3/2016 23:37
Η Μπάγερν γνώρισε εντός έδρας ήττα (2-1) από την Μάιντς, αποτέλεσμα που επέτρεψε στην Ντόρτμουντ να μειώσει στο -5 τη μεταξύ τους διαφορά πριν το ντέρμπι των δύο ομάδων στο «Βεστφάλεν»!

Τρομερό ενδιαφέρον απέκτησε το ντέρμπι της Ντόρτμουντ με την Μπαγέρν στο «Βεστφάλεν» μετά τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής. Η Μπάγερν ηττήθηκε με 2-1 στο Μόναχο από την Μάιντς και οι Βεστφαλοί μείωσαν στο -5 τη διαφορά από την κορυφή, μετά το «διπλό» (2-0) στην έδρα της Ντάρμσταντ.

Η Μπάγερν μπήκε δυνατά στο ματς και είχε ευκαιρίες για να προηγηθεί, ωστόσο η Μάιντς κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με εύστοχο πλασέ του Χάιρο στο 26ο λεπτό. Οι Βαυαροί έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 64’ με συρτό σουτ του Ρόμπεν, όμως η ομάδα του Σμίντ κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από το Μόναχο χάρη σε εύστοχο σουτ του Κόρδοβα στο 86’!

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Μάιντς έπιασε την Γκλάντμπαχ στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος και κάνει όνειρα για… σεντόνι. Στον αντίποδα, η Μπάγερν γνώρισε την πρώτη της φετινή εντός έδρας ήττα και θα πάει στο Βεστφάλεν, όντας στο +5 από την Ντόρτμουντ.

Μπουντεσλίγκα: Έχασε η Μπάγερν, στο -5 η Ντόρτμουντ
Οι Βεστφαλοί κέρδισαν με 2-0 στην έδρα της Ντάρμσταντ και μπήκαν στο… κόλπο για την κατάκτηση του τίτλου. Ράμος (38’) και Ντουρμ (53’) πέτυχαν τα δύο γκολ για την ομάδα του Τούχελ, που θέλει μόνο νίκη κόντρα στην Μπάγερν το Σάββατο προκειμένου να μειώσει σε απόσταση «αναπνοής» τη διαφορά από την κορυφή.

Στην 3η θέση παραμένει σταθερά η Χέρτα, η οποία κέρδισε με 2-0 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Βερολίνο. Τρεις βαθμούς πίσω της βρίσκεται η Μάιντς μαζί με την Γκλάντμπαχ, η οποία διέλυσε με 4-0 την Στουτγκάρδη. Στο -1 από την 4η θέση βρίσκεται η Σάλκε, μετά την εντός έδρας νίκη της με 3-2 απέναντι στο Αμβούργο.

Μεγάλες νίκες στη μάχη για την παραμονή πήραν Βέρντερ Βρέμης και Χοφενχάιμ. Η πρώτη διέλυσε με 4-1 την Λεβερκούζεν στη «Μπάι Αρίνα» χάρη σε χατ-τρικ του Πισάρο, ενώ η δεύτερη επικράτησε 2-0 της Άουγκσμπουργκ, που μπαίνει σε περιπέτειες, όντας μόλις στο +2 από την 16η θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.