Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φαν Χάαλ: «Δεν είμαι κλόουν» (video)

Φαν Χάαλ: «Δεν είμαι κλόουν» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/3/2016 20:07
Ο Λουίς Φαν Χάαλ κλήθηκε να σχολιάσει την πτώση του ενώπιον του διαιτητή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ, τονίζοντας πως δεν είναι… κλόουν.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς Φαν Χαάλ έδωσε το δικό του σόου στο ντέρμπι της Κυριακής (28/2) με την Άρσεναλ στο «Όλντ Τράφορντ» καθώς διαμαρτυρόμενος για ένα φάουλ, έκανε αναπαράσταση στον 4ο διαιτητή, πέφτοντας στο έδαφος!

Ο Ολλανδός τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει την ενέργεια του, δηλώνοντας σχετικά: «Δεν αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας μου, γιατί δε νομίζω ότι μπορείς να επηρεάσεις το ματς με τέτοιες κινήσεις. Αλλά δεν είμαι κλόουν, είμαι ο Λουίς φαν Χάαλ. Είμαι άνθρωπος και προπονητής. Και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να σκεφτούν τι συμβαίνει στο χορτάρι κι όχι στον προπονητή τους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λουίς Φαν Χαάλ διαμαρτύρεται μέσω… αναπαράστασης. Συγκεκριμένα, στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 1995 ανάμεσα στον Άγιαξ και τη Μίλαν, ο Ολλανδός τεχνικός διαμαρτυρήθηκε με… κλωτσιά καράτε μπροστά από τον 4ο διαιτητή, σε μια προσπάθειά του να παραπονεθεί για επικίνδυνο παιχνίδι του Ντεσαγί στον Λιτμάνεν.

Θυμηθείτε το στιγμιότυπο:



Και εδώ τι έκανε την Κυριακή:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.