Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκησε και πάει… φορτσάτος στο ΟΑΚΑ

Σούπερ Λιγκ: Νίκησε και πάει… φορτσάτος στο ΟΑΚΑ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/2/2016 22:15
Με γκολ του Λε Ταλέκ, ο Ατρόμητος κέρδισε με 1-0 τον Ηρακλή στο Περιστέρι και πλέον ετοιμάζεται για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ. Στο -6 από την 5η θέση έμεινε ο Γηραιός.

Ο Ηρακλής πήγε στο Περιστέρι με στόχο το τρίποντο που θα τον έβαζε για τα καλά στο κόλπο των πλει-οφ, ωστόσο ο Ατρόμητος δεν κινδύνεψε και πήρε εύκολα τη νίκη (1-0), ανεβαίνοντας στους 27 βαθμούς.

Οι Περιστεριώτες είχαν τον απόλυτο έλεγχο και μετά το πρώτο δεκάλεπτο άρχισαν να απειλούν με αξιώσεις την εστία του Ηρακλή. Στο 15’ ο Κεϊτά δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 16’ το φάουλ του Ούμπιντες έφυγε άουτ. Ένα λεπτό μετά, το σουτ του Ματέι ήταν άστοχο ενώ στο 19’ ο Ζιαμπάρης έκανε σωτήριο τάκλιν πάνω στον Λε Ταλέκ.

Ωστόσο, στο 25’ ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε με προβολή, έπειτα από ασίστ του Ματέι, «γράφοντας» το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και στο 35’ είχαν σημαντική στιγμή με τον Λε Ταλέκ, όμως ο Μπαρτολίνι έδιωξε σωτήρια.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Μπαρτολίνι αποχώρησε με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και έδωσε τη θέση του στον Μπουλούτ. Παρά τις αλλαγές του Παπαδόπουλου, οι παίκτες του Ηρακλή βρέθηκαν σε κακή ημέρα και η μοναδική αξιόλογη φάση του «Γηραιού» ήρθε στο 61’ με ένα άστοχο σουτ του Μπουλούτ μέσα από την περιοχή.

Ο Ατρόμητος κράτησε άνετα το προβάδισμα και στο 77’ θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ, όμως ο Χουάντερσον νίκησε σε τετ-α-τετ τον Σουμπίνιο. Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα πηγαίνει με ανεβασμένη την ψυχολογία στο ΟΑΚΑ για το ματς του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ. Στον αντίποδα, ο Ηρακλής έμεινε στο -6 από την 5η θέση και έμεινε πίσω στη μάχη για τα πλει-οφ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.