Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σίλβα: «Θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο για το μέλλον μου»

Σίλβα: «Θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο για το μέλλον μου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/2/2016 19:22
Ο Μάρκο Σίλβα μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του για το αν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά σχετικά με το μέλλον του.

Με αφορμή την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, ο Μάρκο Σίλβα έδωσε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «TSF» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο μέλλον του στους «ερυθρολεύκους».

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι βάσει συμβολαίου συνεχίζει κανονικά στους Πειραιώτες, ωστόσο ξεκαθάρισε πως όλα θα κριθούν στις συζητήσεις με τον πρόεδρο στο φινάλε της σεζόν, όταν θα γίνει ο απολογισμός της χρονιάς:

«Υπάρχουν επαφές αυτή τη στιγμή, αλλά στο ποδόσφαιρο οι επαφές δεν σημαίνουν τίποτα. Πρώτα, θα πρέπει να συζητήσω με τον πρόεδρο, να αξιολογήσουμε τη χρονιά και στη συνέχεια να δούμε το καλύτερο τόσο για την ομάδα, όσο και για μένα.

Όμως, να ξεκαθαρίσουμε πως βάσει συμβολαίου είναι να συνεχίσω. Βέβαια, κάποια στιγμή θα ήθελα να κατακτήσω και ένα πρωτάθλημα στην Πορτογαλία. Είναι ο στόχος κάθε Πορτογάλου προπονητή και εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση
», δήλωσε ο Σίλβα και αναφέρθηκε στην κατάκτηση του τίτλου:

«Είμαστε πανάξια πρωταθλητές, καθώς είμαστε σαφώς ανώτερη ομάδα σε σχέση με τις υπόλοιπες, πιο ανταγωνιστική και αυτό φάνηκε ακόμη και στο Τσάμπιονς Λιγκ όπου παίζαμε την πρόκριση στην επόμενη φάση μέχρι την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Άρσεναλ. Όμως, ποτέ δεν αφήσαμε σε δεύτερη μοίρα το πρωτάθλημα και γι’ αυτό το πήραμε μ’ αυτή τη διαφορά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.