Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Ματσάρες στους «16»

Γιουρόπα Λιγκ: Ματσάρες στους «16»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/2/2016 14:22
Πολύ μεγάλα παιχνίδια προέκυψαν στην κλήρωση για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ η Ντόρτμουντ θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Τότεναμ!

Δύο πολύ μεγάλα ντέρμπι έβγαλε η κληρωτίδα για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον μεγάλο αγγλικό εμφύλιο, ενώ η Ντόρτμουντ θα παίξει με την Τότεναμ, σ’ ένα ζευγάρι που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και ο τελικός της διοργάνωσης.

Από την κλήρωση προέκυψε και ισπανικός εμφύλιος, καθώς η Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε θα αντιμετωπίσει την Βαλένθια του Γκάρι Νέβιλ. Από την άλλη, η κάτοχος του τίτλου, Σεβίλλη θα αντιμετωπίσει την Βασιλεία (ο τελικός γίνεται στην έδρα της), ενώ η Βιγιαρεάλ θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Λεβερκούζεν.

Η Φενέρμπαχτσε του Βίτορ Περέιρα θα αντιμετωπίσει την Μπράγκα, η Λάτσιο θα παίξει με την Σπάρτα Πράγας και τέλος, η Άντερλεχτ, που απέκλεισε τον Ολυμπιακό, θα τεθεί αντιμέτωπη με την Σαχτάρ. Τα πρώτα παιχνίδια είναι στις 10 Μαρτίου και οι ρεβάνς στις 17 Μαρτίου. Στις 18 Μαρτίου θα γίνει η κλήρωση για τους «8», με τα ματς να γίνονται 7 και 14 Απριλίου. Οι ημιτελικοί είναι στις 28 Απριλίου και 5 Μαΐου και ο τελικός στις 18 Μαΐου στη Βασιλεία.

Αξίζει να σημειωθεί πως Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία τους! Στα αξιοσημείωτα, ότι ο Λουίς Φαν Χαάλ μετράει 4 νίκες σε ισάριθμα ματς κόντρα στους «κόκκινους» και μένει να φανεί αν το νικηφόρο σερί του θα συνεχιστεί και στην Ευρώπη κόντρα στην ομάδα του Μερσεσάϊντ.

Τα ζευγάρια στους «16»:


Σαχτάρ – Άντερλεχτ
Βασιλεία – Σεβίλλη
Βιγιαρεάλ – Λεβερκούζεν
Μπιλμπάο – Βαλένθια
Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Σπάρτα Πράγας – Λάτσιο
Ντόρτμουντ – Τότεναμ
Φενέρμπαχτσε - Μπράγκα


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.