Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Θρίαμβοι για Σαχτάρ, Λάτσιο, Λεβερκούζεν, με άγχος η Λίβερπουλ

Γιουρόπα Λιγκ: Θρίαμβοι για Σαχτάρ, Λάτσιο, Λεβερκούζεν, με άγχος η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/2/2016 22:17
Η Σαχτάρ κέρδισε με 3-0 την Σάλκε μέσα στο Γκελζενκίρχεν και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ! Θρίαμβοι και για Λάτσιο, Λεβερκούζεν, Βαλένθια και Σπάρτα Πράγας, με άγχος η Λίβερπουλ.

Εντυπωσιακή πρόκριση μέσα στη Γερμανία για Σαχτάρ. Οι Ουκρανοί ταπείνωσαν με 3-0 την Σάλκε στην έδρα της και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Σάλκε μπήκε δυνατά στο ματς, είχε δοκάρι στο 3ο λεπτό με τον Γκάις, όμως στο 27’ η Σαχτάρ πήρε το προβάδισμα με τρομερό τακουνάκι του Μάρλος. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να βρουν απάντηση και στο 63’ η Σαχτάρ «καθάρισε» την πρόκριση με γκολ του Φερέιρα.

Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 77’ ο 20χρονος Κοβαλένκο με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.

Τριάρες για Λάτσιο, Λεβερκούζεν και Σπάρτα, έφτασε τα… δέκα η Βαλένθια


Γιουρόπα Λιγκ: Θρίαμβοι για Σαχτάρ, Λάτσιο, Λεβερκούζεν, με άγχος η Λίβερπουλ
Η Λάτσιο κέρδισε με 3-1 την Γαλατασαράι στο «Ολίμπικο» και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτο ματς, «σφράγισε» την πρόκριση για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «λατσιάλι» πέτυχαν δύο γκολ σε διάστημα ενός λεπτού με τους Παρόλο (59’) και Άντερσον (60’) «καθαρίζοντας» την υπόθεση πρόκριση. Οι Τούρκοι μείωσαν στο 62’ με τον Οζτεκίν, όμως η Λάτσιο πέτυχε τρίτο γκολ στο 72’ με τέρμα του Κλόζε.

Νίκη με το ίδιο σκορ και για την Λεβερκούζεν, η οποία κέρδισε με 3-1 την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην «Μπάι Αρίνα». Οι «ασπιρίνες», που είχαν βασικό τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, προηγήθηκαν με τον Μπελαραμπί στο 29’, όμως η Σπόρτινγκ απάντησε στο 38’ με τον Ζοάο Μάριο, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα. Ωστόσο, η Λεβερκούζεν πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 65’ με δεύτερο γκολ του Μπελαραμπί και το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 87’ ο Τσαλχάνογλου.

Από την άλλη, η Σπάρτα Πράγας κέρδισε με 3-0 την Κράσνονταρ στην Ρωσία και με συνολικό σκορ 4-0, εξασφάλισε πανηγυρικά την πρόκριση για τους «16» του θεσμού. Ακόμα πιο εντυπωσιακή η πρόκριση της Βαλένθια, η οποία ισοπέδωσε με 4-0 την Ραπίντ στη Βιέννη και «σφράγισε» το εισιτήριο με συνολικό σκορ 10-0!

Αγχωτική πρόκριση για Λίβερπουλ, απέκλεισε τον Μίτσελ ο Βαλβέρδε


Γιουρόπα Λιγκ: Θρίαμβοι για Σαχτάρ, Λάτσιο, Λεβερκούζεν, με άγχος η Λίβερπουλ
Η Λίβερπουλ κέρδισε με 1-0 την Άουγκσμπουργκ στο «Άνφιλντ» και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα, «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «κόκκινοι» πέτυχαν γκολ στο 5ο λεπτό με εύστοχο πέναλτι του Μίλνερ, ωστόσο παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στη συνέχεια, δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε ένα δεύτερο τέρμα.

Η Άουγκσμπουργκ έμεινε στο κόλπο της πρόκρισης και στο φινάλε «άγγιξε» την ισοφάριση με τον Κώστα Σταφυλίδη. Ο Έλληνας άσος, που ήταν από τους κορυφαίους των Γερμανών, θα μπορούσε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 88’, όμως η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι. Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Λίβερπουλ πήρε την πρόκριση για τους «16».

Από την άλλη, η Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Μαρσέιγ του Μίτσελ στο «Σαν Μαμές», ωστόσο πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση χάρη στο 1-0 του πρώτου αγώνα.

Η γαλλική ομάδα πήρε το προβάδισμα στο 40’ με γκολ του Μπατσουάγι, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα. Ωστόσο, στο 76’ ο Βαλβέρδε έριξε στο ματς τον Μερίνο και τέσσερα λεπτά μετά ο Ισπανός σκόραρε με κεφαλιά, χαρίζοντας στους Βάσκους την πρόκριση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.