Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στην Γκουανζού ο Γιάννου

Υπέγραψε στην Γκουανζού ο Γιάννου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/2/2016 15:43
Την παραχώρηση του Απόστολου Γιάννου στην κινεζική Γκουανζού R&F ανακοίνωσε και επίσημα ο Αστέρας Τρίπολης. Διαβάστε τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας.

Στην Κίνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Απόστολος Γιάννου. Οι Αρκάδες ήρθαν σε συμφωνία με την Γκουανζού R&F και ο 26χρονος επιθετικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την κινεζική ομάδα.

Ο Γιάννου αποκτήθηκε από τον Αστέρα με ελεύθερη μεταγραφή το καλοκαίρι του 2015 και οι Αρκάδες θα βάλουν στα ταμεία τους το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ. Σε 30 αγώνες με τη φανέλα του Αστέρα, ο Ελληνοαυστραλός επιθετικός σκόραρε 14 γκολ και πλέον θα απολαμβάνει ετήσιες αποδοχές ύψους 1,5 εκατ. δολαρίων.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Νομίζω είναι καιρός να κάνω το επόμενο βήμα. Το περίμενα πολύ να φύγω από την Ελλάδα και να παίξω ποδόσφαιρο στο εξωτερικό σε άλλες χώρες. Αν δεν έγινε στην Ευρώπη, έγινε στην Ασία που είναι η επόμενη μεγάλη πρόκληση», δήλωσε στο «Fox Sports» ο Γιάννου, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί με τη φανέλα της Εθνικής Αυστραλίας:

«Δεν ήταν εύκολο και προφανώς είναι δύσκολο να επιλέξω για το ποια χώρα θα αγωνιστώ από τη στιγμή που αισθάνομαι το ίδιο και για τις δύο. Ξέρω πως η Αυστραλία βρίσκεται σε ανοδική πορεία από τη στιγμή που ανέλαβε ο Άγγελος Ποστέκογλου. Η Εθνική Αυστραλίας θα ήταν καλύτερη για μένα ως ποδοσφαιριστή, το να παίξω για αυτή και να δώσω τα πάντα, τον καλύτερό μου εαυτό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννου έχει φορέσει μια φορά την γαλανόλευκη φανέλα, στη φιλική αναμέτρηση του Νοεμβρίου με την Τουρκία. Στο παιχνίδι με την Ουγγαρία για τα προκριματικά του Euro βρισκόταν στον πάγκο και δεν αγωνίστηκε, κάτι που σημαίνει ότι έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί με την Αυστραλία, αφού το ματς με την Τουρκία δεν ήταν επίσημο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.