Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Με το… ενάμιση πόδι στους «8» η Μάντσεστερ Σίτι

Τσάμπιονς Λιγκ: Με το… ενάμιση πόδι στους «8» η Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/2/2016 23:40
Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 3-1 την Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία και έκανε τεράστιο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αγκουέρο (15’),Σίλβα (40’) και Τουρέ (90’) οι σκόρερ για τους «πολίτες», μείωσε με Μπουγιάλσκι (58’) η Ντιναμό.

Θρίαμβος για Μάντσεστερ Σίτι στην Ουκρανία! Οι «πολίτες» κέρδισαν με 3-1 την Ντιναμό στο Κίεβο και απέχουν 90 λεπτά από την πρώτη πρόκριση τους στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αγκουέρο (15’), Σίλβα (40’) και Τουρέ (90’) ήταν οι σκόρερ για την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι, η οποία δημιούργησε ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Μείωσε στο 58’ με Μπουγιάλσκι η Ντιναμό Κιέβου, που πλέον χρειάζεται ένα θαύμα στη ρεβάνς του «Έτιχαντ» για να πάρει αυτή το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Το ματς:


Η Ντιναμό Κιέβου μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 4’ είχε σημαντική ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα. Ο Γιαρμολένκο επιχείρησε σέντρα-σουτ, αλλά ο Χαρτ έδιωξε σε κόρνερ με τη βοήθεια του δοκαριού. Οι Ουκρανοί συνέχιζαν την πίεση και στο 12’ είχαν νέα καλή στιγμή με σουτ του Τεοντόρσικ, το οποίο έφυγε λίγο άουτ.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν είχε απειλήσει στο πρώτο δεκάλεπτο, ωστόσο χρειάστηκε μόνο μια ευκαιρία για να βρει δίχτυα. Στο 15’, μετά από κόρνερ του Σίλβα, ο Αγκουέρο κοντρόλαρε τη μπάλα με το στήθος και «εκτέλεσε» τον Σοφκόφσκι, «γράφοντας» το 1-0. Αυτό ήταν το 16ο τέρμα του Αργεντινού στα τελευταία 17 παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Το γκολ της Σίτι αποδιοργάνωσε την Ντιναμό και στο 22’ ο Αγκουέρο «άγγιξε» το 2-0, όμως το σουτ του έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Σοφκόφσκι. Οι «πολίτες» είχαν την υπεροχή και απείλησαν ξανά στο 35’, με τον γκολκίπερ της Ντιναμό να αποκρούσει σωτήρια το σουτ του Τουρέ.

Η πίεση των Άγγλων μετουσιώθηκε σε δεύτερο γκολ στο 40’. Ο Αγκουέρο πάτησε με τακουνάκι για τον Στέρλινγκ, αυτός έκανε τη σέντρα και ο Σίλβα σε κενή εστία «έγραψε» το 2-0. Η ομάδα του Πελεγκρίνι θα μπορούσε να φτάσει σε ένα τρίτο τέρμα πριν το ημίχρονο, όμως στο 42’ ο Αγκουέρο αστόχησε σε τετ-α-τετ.

Όπως και στο πρώτο μέρος, η Ντιναμό μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 52’ «άγγιξε» το 2-1, με το σουτ του Γιαρμολένκο να περνά ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Χαρτ. Έξι λεπτά μετά όμως, οι Ουκρανοί κατάφεραν να μειώσουν με σουτ του Μπουγιάλσκι (η μπάλα κόντραρε στον Οταμεντι και κατέληξε στα δίχτυα).

Οι γηπεδούχοι έχασαν με τραυματισμούς τους Γκαρμάς και Ντανίλο Σίλβα, ωστόσο στο 79’ είχαν μεγάλη ευκαιρία για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, με τον Χαρτ να αποκρούει το πλασέ του Βελόζο. Τρία λεπτά μετά, ο Τουρέ βρέθηκε αφύλαχτος στην περιοχή της Ντιναμό αλλά κατάφερε να αστοχήσει με κεφαλιά. Ο ίδιος πάντως πήρε το… αίμα του πίσω στο 90’ διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 με τρομερό σουτ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.