Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Μείωσε στον πόντο ο Αστέρας

Σούπερ Λιγκ: Μείωσε στον πόντο ο Αστέρας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/1/2013 00:33
Με επιβλητική εμφάνιση, ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις, παίρνοντας την νίκη με 1-0 απέναντι στον ΠΑΟΚ στο βαθμολογικό ντέρμπι για την 2η θέση, μειώνοντας την διαφορά από τον «δικέφαλο» στον έναν πόντο.

Οι γηπεδούχοι έχοντας στο σύνολο 15 τελικές, ήταν φανερά ανώτεροι από τον αντίπαλο τους, με την ομάδα του Γιώργου Δώνη να μην μπορούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις.

Ο Αστέρας ξεκίνησε εντυπωσιακά, ψάχνοντας το γκολ από το πρώτο λεπτό, με τον Περόνε στο 17’ να σημαδεύει το δοκάρι ύστερα από τεράστιο λάθος του Σταφυλίδη. Ο ΠΑΟΚ είχε προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας, και τελικώς η υπεροχή του Αστέρα μετουσιώθηκε σε γκολ, όταν και ο Ναβάρο έπιασε την κεφαλιά στο 24’ ύστερα από σέντρα του Ράγιος, κάνοντας το 1-0. Στα επόμενα λεπτά η κατάσταση δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν δεύτερο τέρμα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Βελτιωμένος εμφανίστηκε στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους ο ΠΑΟΚ, ωστόσο όσο πέρναγε η ώρα ο Αστέρας έπαιρνε εκ νέου την πρωτοβουλία των φάσεων, ψάχνοντας το δεύτερο γκολ ώστε να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Αυτό τελικώς δεν ήρθε, ωστόσο οι Αρκάδες πλησίασαν τον «δικέφαλο του Βορρά» στο -1 στην δεύτερη θέση.

Οι συνθέσεις


Αστέρας Τρίπολης: Φούλοπ, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Ναβάρο (92’ Κουρμπέλης), Ντε Μπλάσις (70’ Φορμίκα), Ράγιος (89’ Φραγκουλάκης), Περόνε.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Αποστολόπουλος, Κατσικάς, Κατσουράνης, Σταφυλίδης (81’ Ρομπέρ), Λίνο, Κάτσε, Φωτάκης (74’ Πέλκας), Λόρενς (46’ Βιβιάν), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Αγχωτική νίκη για ΟΦΗ


Σούπερ Λιγκ: Μείωσε στον πόντο ο Αστέρας
Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη για τον ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε με 2-1 κόντρα στον Πανιώνιο. Οι Κρητικοί κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο μέρος με τον Λαμπρόπουλο στο 43’, ύστερα από εξαιρετική ενέργεια του Κουτσιανικούλη, ωστόσο ο Πανιώνιος έφτασε κοντά στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις με κεφαλιά του Αυλωνίτη.

Στο δεύτερο, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά και μόλις στο 47’ πέτυχαν το 2-0 με τον Περογαμβράκη, ενώ στην συνέχεια είχαν την πρωτοβουλία, ψάχνοντας το τρίτο τέρμα. Αυτό δεν ήρθε και τελικώς ο Πανιώνιος κατάφερε να μειώσει στο 88’ με τον Αραβίδη, αγχώνοντας το «Γεντί Κουλέ», ωστόσο ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει το πολύτιμο «τρίποντο».

Οι συνθέσεις


ΟΦΗ: Αγριμάκης, Βερόν (69’ Ζορμπάς), Σαρ, Μπανούσης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης (77’ Βιτώρος), Σόουζα, Βαλεριάνος (39’ Κουρδάκης)

Πανιώνιος: Περιστερίδης, Κούρντι, Ρόκας (52’ Κούρος), Αυλωνίτης, Τόσκας, Ανδράλας (74’ Παναγιωτούδης), Σάμαρης, Μενδρινός, Αραβίδης, Καμπάνταης, Οκόγιε (52’ Κολοβός)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.