Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Ο Γιακούποβιτς σταμάτησε την Άρσεναλ

Κύπελλο Αγγλίας: Ο Γιακούποβιτς σταμάτησε την Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/2/2016 16:52
Χάρη στις εντυπωσιακές αποκρούσεις του Έλντιν Γιακούποβιτς, η Χαλ ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Άρσεναλ στο «Έμιρειτς» και η πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας θα κριθεί σε ρεβάνς στο «Κίνγκστον».

Η Άρσεναλ δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες κόντρα στη Χαλ προκειμένου να πάρει την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου Αγγλίας, όμως ο εκπληκτικός Γιακούποβιτς κατέβασε ρολά και οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε επαναληπτικό.

Ο πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού Βόλου και του Άρη έκανε το παιχνίδι της… ζωής του και ουσιαστικά κράτησε μόνος του το μηδέν κόντρα στους «κανονιέρηδες». Στο 12’ και στο 16’, ο γκολκίπερ της Χαλ έδιωξε τις προσπάθειες του Γουέλμπεκ και στο 28’ απόκρουσε με το πόδι το σουτ του Γουόλκοτ.

Οι «κανονιέρηδες» συνέχισαν την πίεση στο δεύτερο μέρος, όμως ο Γιακούποβιτς ήταν ανίκητος. Στο 54’ ο 31χρονος απόκρουσε με τα ακροδάχτυλα την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάμπελ, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 63’ πραγματοποίησε νέα εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Γουέλμπεκ.

Στο 67' ο Βενγκέρ πέρασε στο ματς τους Αλέξις και Ζιρού και ο τελευταίος είχε καλή στιγμή στο 70', όμως ο γκολκίπερ της Χαλ μπλόκαρε τη μπάλα. Η Χαλ άντεξε την πίεση και στο 86’ πήγε να «κλέψει» τη νίκη, όμως ο Αλούκο δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Οσπίνα.

Στο 87’ το σουτ του Τσάμπερλειν μέσα από την περιοχή έφυγε άουτ και στις καθυστερήσεις ο Γιακούποβιτς απόκρουσε το φάουλ του Σάντσες, κρατώντας το 0-0 μέχρι το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.