Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Το τρένο της Γιουβέντους σταμάτησε στη Μπολόνια

Σέριε Α: Το τρένο της Γιουβέντους σταμάτησε στη Μπολόνια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/2/2016 02:19
Μετά από 15 σερί νίκες, η Γιουβέντους έμεινε στο 0-0 με την Μπολόνια στο «Νταλ’ Άρα» και έδωσε την ευκαιρία στην Νάπολι να περάσει ξανά στην κορυφή.

Το νικηφόρο σερί της Γιουβέντους σταμάτησε στην Μπολόνια. Η ομώνυμη ομάδα κράτησε στο 0-0 την «Γηραιά Κυρία» και έβαλε «φρένο» στο τρομερό σερί 15 νικών που είχε χτίσει η ομάδα του Αλέγκρι.

Ο Ιταλός τεχνικός προτίμησε να αφήσει στον πάγκο τον Ντιμπάλα, ενόψει του αγώνα με την Μπάγερν, δίνοντας φανέλα βασικού στον ήρωα του ντέρμπι με την Νάπολι, Τζάτζα.

Η «Γηραιά Κυρία» είχε την κατοχή, όμως η Μπολόνια ήταν εξαιρετική ανασταλτικά και δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν σημαντικά την εστία της. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν την καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος, με τον Ντέστρο να επιχειρεί μακρινό σουτ στο 21’, αναγκάζοντας τον Μπουφόν σε απόκρουση.

Στο δεύτερο μέρος ο Αλέγκρι έριξε στο ματς τους Κουαδράδο και Ντιμπάλα όμως η εικόνα της Γιουβέντους δεν άλλαξε. Οι πρωταθλητές δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα της Μπολόνια και απείλησαν μόνο με δύο άστοχα σουτ του Πογκμπά. Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Νάπολι έχει την ευκαιρία να ανέβει ξανά στην κορυφή, εφόσον νικήσει την Μίλαν στο «Σαν Πάολο».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.