Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σίλβα: «Θα τα δώσουμε όλα για την ανατροπή»

Σίλβα: «Θα τα δώσουμε όλα για την ανατροπή»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/2/2016 20:50
Ο Μάρκο Σίλβα δήλωσε απογοητευμένος για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν μετουσίωσε σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε κόντρα στην Άντερλεχτ και έδωσε την υπόσχεση ότι η ομάδα του θα τα δώσει όλα στη ρεβάνς για την ανατροπή.

Με δηλώσεις του στη Nova, ο Μάρκο Σίλβα αναφέρθηκε στην ήττα του Ολυμπιακού από την Άντερλεχτ και υποσχέθηκε στους φίλους της ομάδας ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα τα δώσουν όλα στη ρεβάνς για την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Επίσης, ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ενώ σχολίασε και την κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου, που έφερε τον Ολυμπιακό κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σίλβα:


Μετά την αναμέτρηση με την Άντερλεχτ, εισπράττετε από τους ποδοσφαιριστές σας πίστη ότι μπορούν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ στη ρεβάνς και να πάρουν την πρόκριση;

«Η αλήθεια είναι ότι ακόμη δεν έχουμε προλάβει να βρεθούμε καλά - καλά με τους παίκτες. Σίγουρα, τώρα στην πρώτη προπόνηση που αρχίζει σε λίγη ώρα θα έχουμε τη δυνατότητα να βρεθούμε και να συζητήσουμε για ότι συνέβη και για το τι θέλουμε να συμβεί από εδώ και πέρα. Θα κάνουμε την ανάλυσή για τα λάθη μας, για το τι έφταιξε και τι δεν πήγε καλά. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη συμπεριφορά μας. Όμως, παρόλο που δώσαμε πολλά στο παιχνίδι αυτό, θα πρέπει να δώσουμε πολλά περισσότερα στο δεύτερο παιχνίδι για να μπορέσουμε να αλλάξουμε το αποτέλεσμα υπέρ μας. Είναι πράγματα στα οποία θα πρέπει να βελτιωθούμε. Θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι. Και θέλω για μία ακόμη φορά να πω στους φιλάθλους μας, σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο και σίγουρα σε όσους θα είναι την επόμενη Πέμπτη στο γήπεδό μας για να μας υποστηρίξουν ξανά, ότι εμείς θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που όλοι θέλουμε και να προκριθούμε».Τι σκέφτεται ένας προπονητής που βλέπει την ομάδα του να δημιουργεί σημαντικές ευκαιρίες, αλλά να μην τις αξιοποιεί; Ή αν θέλετε, το πρόβλημα θα ήταν να μην έκανε ευκαιρίες ο Ολυμπιακός;

«Συμφωνώ μαζί σας. Είναι ένα πρόβλημα το γεγονός πως παρόλο που δημιουργείς πολλές ευκαιρίες, δεν είσαι αποτελεσματικός, ώστε να τις μετατρέπεις σε γκολ και να κερδίζεις. Γιατί μόνο όταν μετατρέπεις τις ευκαιρίες σε γκολ και έχεις αποτέλεσμα, τότε κερδίζεις. Είναι ένα πρόβλημα. Όμως, συμφωνώ μαζί σας ότι θα ήταν πολύ μεγαλύτερο το πρόβλημα αν μία ομάδα δεν μπορούσε να δημιουργήσει τις ευκαιρίες. Εμείς σε αυτό το παιχνίδι είχαμε τόσες πολλές ευκαιρίες που μου φαίνεται σαν ψέμα ότι δεν μπορέσαμε να βάλουμε ένα γκολ. Κάποιες από αυτές είναι πολύ ξεκάθαρες, κλασικές ευκαιρίες. Και είναι πραγματικά αδιανόητο που δεν μπορέσαμε να βάλουμε ούτε ένα γκολ. Όμως, θα ήταν πραγματικά μεγαλύτερο το πρόβλημα αν δεν είχαμε αυτές τις ευκαιρίες. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε καλό αποτέλεσμα σε σχέση με τις ευκαιρίες που δημιουργούμε. Δεν έχουμε καταφέρει να σκοράρουμε. Όμως, είναι κάτι που σύντομα θα πρέπει να αλλάξουμε. Σύντομα θα πρέπει να δούμε τι φταίει και να το αλλάξουμε. Γιατί μόνο αν έχει αποτέλεσμα η προσπάθειά σου, μπορείς να νικήσεις. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να δούμε. Καλό είναι να δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά πρέπει να μάθουμε και να τις τελειώνουμε».

Για τον Ατρόμητο τι εικόνα έχετε;

«Είναι μία ομάδα που έχει φέρει καταπληκτικά αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια. Έχει καταφέρει να κερδίσει και να αποκλείσει στο κύπελλο πολύ σημαντικές ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μία ομάδα που φέρνει πολύ καλά αποτελέσματα σε αγώνες που τα χρειάζεται. Ο προπονητής της είχε καταφέρει να κερδίσει την προηγούμενη ομάδα του, την ΑΕΚ. Επομένως είμαστε σίγουροι πως το παιχνίδι της Κυριακής δε θα είναι καθόλου εύκολο. Επίσης, είμαστε σίγουροι ότι οποιαδήποτε ομάδα έρχεται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο γήπεδό μας έχει πολύ μεγάλο κίνητρο και ανταγωνισμό. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι. Όμως, εμείς θα πρέπει να κάνουμε πράξη τις δυνατότητές μας για να μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε στο γήπεδο μας».

Στο Κύπελλο ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ. Θα ήθελα το σχόλιο σας για το αποτέλεσμα της κλήρωσης:

«Πραγματικά είναι μία πολύ μεγάλη πρόκληση για εμάς. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και μία ομάδα με ποιότητα. Σεβόμαστε την ποιότητα του αντιπάλου. Όμως, έχουμε τη φιλοδοξία να βρεθούμε στον τελικό και να κερδίσουμε το κύπελλο. Για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να περάσουμε από αυτή τη δοκιμασία. Θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια. Όποια από τις δύο ομάδες θέλει να περάσει στον τελικό, θα πρέπει να αποδείξει την αξία της στον αγωνιστικό χώρο. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να δείξουμε την αγωνιστική ανωτερότητά μας και στα δύο παιχνίδια. Να είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλό μας. Για αυτό θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να πάρουμε την πρόκριση στο γήπεδό μας, μπροστά στους φιλάθλους μας. Πιστεύω ότι θα είναι μία πολύ σημαντική στιγμή στη διοργάνωση. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και αποτελεσματικοί γιατί έχουμε τη φιλοδοξία να φθάσουμε στον τελικό και να κατακτήσουμε το κύπελλο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.