Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάνει και Μάντσεστερ Σίτι ο Τέρι

Χάνει και Μάντσεστερ Σίτι ο Τέρι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/2/2016 19:17
Εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Σίτι για τους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας έμεινε ο Τζον Τέρι, καθώς ο Άγγλος αμυντικός δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού του.

Την Κυριακή (21/2) η Τσέλσι υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για τους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας, ωστόσο ο Γκους Χίντινκ δεν μπορεί να υπολογίζει στον αρχηγό, Τζον Τέρι.

Ο έμπειρος αμυντικός δεν έχει ξεπεράσει το μυϊκό τραυματισμό που αποκόμισε στο παιχνίδι με την Νιούκαστλ και μετά τον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Τσάμπιονς Λιγκ, θα λείψει και από το ματς με τους «πολίτες»:

«Δεν θα είναι έτοιμος αυτή την εβδομάδα. Τον συνάντησα το πρωί και δουλεύει με τους φυσικοθεραπευτές. Ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να είναι διαθέσιμος, όμως δεν είναι κάτι που μπορώ να προβλέψω. Φυσικά ο τραυματισμός του έφερε απογοήτευση, επειδή είναι ο ηγέτης αυτού του συλλόγου. Ωστόσο, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους υπόλοιπους παίκτες μου, και το αμυντικό μας δίδυμο (Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς) τα πήγε περίφημα στο Παρίσι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χίντινκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.