Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πογιέτ: «Στόχος να επιστρέψω στην Πρέμιερ Λιγκ»

Πογιέτ: «Στόχος να επιστρέψω στην Πρέμιερ Λιγκ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/2/2016 16:15
Την επιθυμία να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ εξέφρασε ο Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος όμως δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ, μιλώντας στο «Sky Sports», άφησε ανοιχτά όλα τα σενάρια σχετικά με το μέλλον του. Το συμβόλαιο του Ουρουγουανού τεχνικού με την ΑΕΚ λήγει στο φινάλε της σεζόν και ο ίδιος παραδέχτηκε ότι στόχος του είναι να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Παρόλα αυτά, ο τεχνικός της «Ένωσης» ξεκαθάρισε πως δεν ξέρει που θα είναι τη νέα σεζόν, τονίζοντας πως υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που τον κάνουν να σκέφτεται την παραμονή του στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


«Είμαι σ’ έναν σύλλογο που μου δίνει την ευκαιρία να κερδίζω πράγματα, αλλά η δέσμευση μου είναι για μικρό διάστημα. Το μέλλον μου είναι ανοικτό και κανείς δεν ξέρει που θα είμαι την επόμενη χρονιά. Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που σκέφτομαι και ίσως να με κάνουν να είμαι εδώ, αλλά την ίδια στιγμή, ο στόχος μου είναι να επιστρέψω στην Πρέμιερ Λιγκ, χωρίς αμφιβολία. Είμαι ρεαλιστής.

Ξέρω το ρίσκο των προπονητών. Το μόνο που μ’ έχει απογοητεύσει από τον εαυτό μου, από το διάστημα που ήμουν στην Σάντερλαντ, είναι πως τον δεύτερο χρόνο δεν έκανα την ομάδα να παίζει όπως ήθελα εγώ. Είχα ανάγκη να βγω έξω από την Αγγλία. Ήμουν συγκεντρωμένος στο τι συνέβαινε στην Αγγλία, για πολλά χρόνια. Ήθελα να ανοιχτή και να δω ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο και μια διαφορετική νοοτροπία, πιο ευρωπαϊκή και λιγότερο αγγλική. Μέχρι τώρα αυτό πάει καλά
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.