Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μέχρι το 2020 στην Παρί ο Βεράτι

Μέχρι το 2020 στην Παρί ο Βεράτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/2/2016 18:43
Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το καλοκαίρι του 2020 θα είναι ο Μάρκο Βεράτι, ο οποίος επέκτεινε τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Μια ημέρα πριν το κρίσιμο παιχνίδι με την Τσέλσι για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μάρκο Βεράτι.

Το προηγούμενο συμβόλαιο του Ιταλού μέσου έληγε το καλοκαίρι του 2019, ωστόσο η διοίκηση του γαλλικού συλλόγου προχώρησε σε επέκταση της συνεργασίας τους για έναν ακόμα χρόνο, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέκτεινα το συμβόλαιό μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε από τότε που ήρθα εδώ. Θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα, μαζί με τους συμπαίκτες μου, για να φέρνουμε χαρές και επιτυχίες στους οπαδούς μας και να κάνουμε την ομάδα μας την καλύτερη στην Ευρώπη», δήλωσε ο Βεράτι, ο οποίος δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί για 90 λεπτά κόντρα στην Τσέλσι, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Λοράν Μπλαν.

Ο 23χρονος αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν από το 2012 (158 συμμετοχές, 3 γκολ, 28 ασίστ), έχοντας κατακτήσει μαζί της τρία πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο, δύο Λιγκ Καπ και τρία Σούπερ Καπ Γαλλίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.