Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάνει Παρί Σεν Ζερμέν ο Τέρι

Χάνει Παρί Σεν Ζερμέν ο Τέρι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/2/2016 18:09
Ο Τζον Τέρι δεν ταξίδεψε με την αποστολή της Τσέλσι στο Παρίσι λόγω τραυματισμού και οι «μπλε» καλούνται να παίξουν κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν με αναπληρωματικό αμυντικό δίδυμο, μιας και πριν μια εβδομάδα ο Κούρτ Ζουμά τέθηκε νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν.

Άσχημα νέα για την Τσέλσι, καθώς ο Τζον Τέρι δεν είναι σε θέση να ενισχύσει τους «μπλε» στο πρώτο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αρχηγός της ομάδας αποκόμισε μυϊκό πρόβλημα στο παιχνίδι με την Νιούκαστλ και παρότι ακολούθησε μέρος της σημερινής (15/2) προπόνησης, δεν είναι σε θέση να βοηθήσει τους Λονδρέζους.

Μάλιστα, με δεδομένο ότι ο Κούρτ Ζουμά βρίσκεται νοκ-άουτ μέχρι το φινάλε της σεζόν, ο Χίντινκ θα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κέιχιλ και Ιβάνοβιτς. Ο Ολλανδός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Νεμάνια Μάτιτς, καθώς ο Σέρβος αμυντικός χαφ είναι τιμωρημένος για το πρώτο παιχνίδι. Εκτός έμεινε και ο ανέτοιμος Πάτο, ενώ στην αποστολή βρίσκεται ο Όσκαρ, που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.