Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τεσσάρα Ρεάλ σε Μπιλμπάο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τεσσάρα Ρεάλ σε Μπιλμπάο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/2/2016 19:42
Με τον Ρονάλντο να πετυχαίνει δύο γκολ, φτάνοντας τα 16 κόντρα στην Μπιλμπάο, η Ρεάλ κέρδισε με 4-2 τους Βάσκους στην Μαδρίτη και μείωσε προσωρινά στο -1 τη διαφορά από την Μπαρτσελόνα.

Η Ρεάλ νίκησε με 4-2 την Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε στο «Μπερναμπέου», πετυχαίνοντας 4+ γκολ για 4ο σερί εντός έδρας παιχνίδι. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν έφτασε τους 53 βαθμούς στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στο -1 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, που έχει όμως δύο παιχνίδια λιγότερα.

Η «βασίλισσα» προηγήθηκε με το… καλημέρα στο ματς, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ανοίγει το σκορ στο 3ο λεπτό του αγώνα με ωραία προσποίηση και έξοχο τελείωμα μέσα από την περιοχή. Η απάντηση της Μπιλμπάο ήρθε άμεσα, καθώς στο 10’ ο Βαράν έκανε λάθος γύρισμα στον Νάβας και ο Εράσο κατάφερε να αξιοποιήσει το «δώρο» του Γάλλου, «γράφοντας» το 1-1.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, με τον Νάβας να πραγματοποιεί εξαιρετική απόκρουση σε κεφαλιά το Αντούριθ (18’) και τον Ιραϊθόθ να… απαντά στις αποκρούσεις, βγάζοντας την κεφαλιά του Ντανίλο (24’). Στο 29’ το σουτ του Αντούριθ σταμάτησε στο δοκάρι και οχτώ λεπτά μετά η Ρεάλ κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα με φαλτσαριστό σουτ του Χάμες.

Η Μπιλμπάο προσπάθησε να αντιδράσει, όμως στο φινάλε του ημιχρόνου ο Κρόος «έγραψε» το 3-1 με ωραία περιστροφή και εξαιρετικό τελείωμα μέσα από την περιοχή.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 53’ είχαν δοκάρι με τον Ρονάλντο για ένα τέταρτο γκολ. Η Ρεάλ είχε την υπεροχή, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την Μπιλμπάο, όμως στο 83’ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης του Βαράν για αγκωνιά στον Αντούριθ. Παρόλα αυτά, στο 87’ ο Ρονάλντο «σφράγισε» τη νίκη της Ρεάλ, φτάνοντας τα 16 γκολ κόντρα στους Βάσκους.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 90’ με κεφαλιά του Ελουστόντο για το τελικό 4-2. Η ομάδα του Βαλβέρδε έμεινε στους 35 βαθμούς και βρίσκεται προσωρινά στην 6η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.