Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάνει ΑΕΚ ο Καμπιάσο

Χάνει ΑΕΚ ο Καμπιάσο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/2/2016 17:16
Εκτός αποστολής για το ντέρμπι με την ΑΕΚ έμεινε ο Εστέμπαν Καμπιάσο, καθώς ο Μάρκο Σίλβα προτίμησε να τον προφυλάξει για το παιχνίδι με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες.

Την αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ανακοίνωσε ο Μάρκο Σίλβα, αφήνοντας εκτός τον Εστέμπαν Καμπιάσο. Ο Αργεντινός μέσος ανέβασε ρυθμούς και έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα της Παρασκευής (12/2), ωστόσο κρίθηκε ανέτοιμος και θα προφυλαχθεί για το ματς με την Άντερλεχτ (18/2).

Εκτός παραμένουν οι Ερνάνι και Τσιμίκας, οι οποίοι προπονήθηκαν σε πιο συντηρητικούς ρυθμούς και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να μπουν σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Από την άλλη, ο Σίλβα συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Τσόρι Ντομίνγκες.

Στο σημερινό πρόγραμμα, οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν το βάρος στην τακτική, δουλεύοντας επιθετική και αμυντική λειτουργία, σε κανονική ροή αγώνα, αλλά και στατικές φάσεις. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Σίλβα έκανε γνωστή την αποστολή.

Αναλυτικά η 18άδα:

Μποτία, Μπουχαλάκης, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.