Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παραιτήθηκε για λόγους υγείας ο Στέφενς

Παραιτήθηκε για λόγους υγείας ο Στέφενς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/2/2016 16:48
Την αποχώρηση του από τον πάγκο της Χοφενχάιμ για λόγους υγείας ανακοίνωσε ο Χούμπ Στέφενς. Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ υποφέρει από αρρυθμίες στην καρδιά και ενδέχεται να υποβληθεί σε επέμβαση.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκονται πλέον οι διοικούντες την Χοφενχάιμ, καθώς ο Χούμπ Στέφενς ανακοίνωσε την παραίτηση του από τη γερμανική ομάδα για λόγους υγείας. Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ αποκάλυψε ότι υποφέρει αρρυθμίες στην καρδιά και ότι μπορεί να χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση:

«Η υγεία είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Γι’ αυτό τον λόγο δεν υπέγραφα πολυετή συμβόλαια. Πρέπει να είσαι 100% υγιής. Εγώ δεν είμαι. Θα ήταν μεγάλο ρίσκο για μένα να συνεχίσω. Σ’ αυτή την ηλικία σκέφτεσαι τον θάνατο. Στα 30 ή τα 40 δεν σου περνάει καν από το μυαλό. Δεν έχω πάρα πολλά χρόνια ακόμα αλλά θέλω να τα εκμεταλλευτώ» δήλωσε ο Στέφενς, ο οποίος κλείνει τα 63 τον Νοέμβριο του 2016.

«Ήταν πολύ συναισθηματικό. Υπήρχαν παίκτες που έκλαιγαν στα αποδυτήρια» δήλωσε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Χοφενχάιμ, Αλεξάντερ Ρόουσεν, ο οποίος αποκάλυψε πως η ομάδα έμαθε τα νέα πριν πέντε ώρες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.