Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξεκουράζει όλους τους βασικούς ο Λουίς Ενρίκε

Ξεκουράζει όλους τους βασικούς ο Λουίς Ενρίκε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/2/2016 15:15
Με αναπληρωματικούς και παίκτες της δεύτερης ομάδας θα αντιμετωπίσει τη Βαλένθια η Μπαρτσελόνα, καθώς ο Λουίς Ενρίκε αποφάσισε να ξεκουράσει σχεδόν όλους τους βασικούς ποδοσφαιριστές.

Η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 7-0 τη Βαλένθια στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου και η ρεβάνς του «Μεστάγια» απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Γι’ αυτό ο Λουίς Ενρίκε αποφάσισε να ξεκουράσει όλους τους βασικούς (με εξαίρεση τον Ράκιτιτς), αφήνοντας στην Βαρκελώνη τους Μπράβο, Πικέ, Μπουσκέτς, Άλβες, Άλμπα, Αρντά, Ινιέστα, Σουάρες, Μέσι και Νεϊμάρ.

Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» θα έχει στη διάθεση του παίκτες της Μπαρτσελόνα Β (Σάμπερ, Γκουμπάου, Καπτούμ, Ρομέρα) καθώς και τον 18χρονο μεσοεπιθετικό της ομάδας Νέων, Κάρλες Αλενιά.

Υπενθυμίζεται ότι η Μπαρτσελόνα παραμένει αήττητη για 28 σερί παιχνίδια και εφόσον δεν ηττηθεί στο «Μεστάγια», τότε θα σπάσει ρεκόρ συλλόγου, το οποίο κατέχει η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα από τη σεζόν 2010-11.

Η αποστολή: Τερ Στέγκεν, Μασίπ, Αλέις Βιδάλ, Ντούγκλας, Μπάρτρα, Βερμάλεν, Ματιέ, Αντριάνο, Σάμπερ, Ράκιτιτς, Σέρτζι Ρομπέρτο, Γκουμπάου, Καπτούμ, Κάμαρα, Αλενιά, Ρομέρα, Μουνίρ, Σάντρο

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.