Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρανιέρι: «Δραματική η κατάσταση στην Ελλάδα»

Ρανιέρι: «Δραματική η κατάσταση στην Ελλάδα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/2/2016 21:11
Δραματική χαρακτήρισε ο Κλαούντιο Ρανιέρι την κατάσταση που επικρατεί στην Εθνική Ελλάδας, με τον Ιταλό τεχνικό να τονίζει ότι δεν είχε τον απαιτούμενο χρόνο για να αλλάξει τα πράγματα στη «γαλανόλευκη».

Για την εμπειρία του στην Εθνική Ελλάδας μίλησε ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο Ιταλός τεχνικός, που αποθεώνεται απ’ όλο τον κόσμο για την τρελή πορεία της Λέστερ στην Πρέμιερ Λιγκ, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Anch'io Sport» για τα όσα έζησε στη «γαλανόλευκη», δηλώνοντας:

«Δυστυχώς, στον κόσμο μας μπαίνουν αμέσως ετικέτες, αλλά αυτό που μου δημιούργησε το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η απροσεξία. Ήθελα να δοκιμάσω με μια Εθνική ομάδα και επέλεξα την Ελλάδα.

Έπρεπε να αλλάξουν όλα και είχα στη διάθεσή μου μόνο τέσσερα παιχνίδια. Πώς θα μπορούσα να το κάνω αυτό σε αυτές τις συνθήκες; Πώς θα μπορούσε ένας προπονητής να κερδίσει σε αυτές τις περιπτώσεις; Όποιος πήγε μετά από μένα, δεν έκανε κάτι καλύτερο. Εκεί υπάρχει μια δραματική κατάσταση
», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Όσο για τη φετινή πορεία της Λέστερ, ο Ρανιέρι δήλωσε: «Είναι σημαντικό για εμάς να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να πατάμε τα πόδια μας στο έδαφος. Για τους παίκτες αυτούς συμβαίνει για πρώτη φορά στη ζωή τους να πετυχαίνουν κάτι τόσο ξεχωριστό. Συνεπώς είναι πολύ σημαντικό να μην κοιτάνε κάτω ή πίσω τους. Πρέπει να κοιτάζεις ψηλά. Αν κοιτάξεις προς τα κάτω θα πεις... “Θεέ μου που έφτασα”. Σίγουρα οι μεγαλύτεροι σύλλογοι είναι αυτοί που έχουν το άγχος, αλλά αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.