Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Στον Ολυμπιακό το ντέρμπι

Σούπερ Λιγκ: Στον Ολυμπιακό το ντέρμπι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/2/2016 21:38
Με γκολ του Ομάρ (8’) ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», σ’ ένα παιχνίδι με φτωχό θέαμα, διαιτητικά λάθη και αρκετά νεύρα, με τις δύο ομάδες να τελειώνουν το παιχνίδι με δέκα παίκτες (66’ Τζαβέλας, 70’ Ζντιέλαρ).

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έκανε το 2x2 κόντρα στο «δικέφαλο του Βορρά», διατηρώντας το αήττητο στο πρωτάθλημα μετά από 21 αγωνιστικές. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Ομάρ στο 8ο λεπτό, σ’ ένα ντέρμπι με ελάχιστες φάσεις (ο ΠΑΟΚ είχε μόλις μια τελική), ένταση, νεύρα και αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα.

Ο Μάρκο Σίλβα χρησιμοποίησε τους ένδεκα που έριξαν πέντε γκολ στον Αστέρα, ενώ ο Ίγκορ Τούντορ επέλεξε επιθετική ενδεκάδα με Μακ, Μπερμπάτοφ, Αθανασιάδη και Πέλκα. Ο Ολυμπιακός πήρε από το ξεκίνημα τον έλεγχο του αγώνα και μόλις στο 8' άνοιξε το σκορ. Μετά από πάσα του Πάρντο, ο Ομάρ τσίμπησε τη μπάλα μπροστά από τον Βίτορ και με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Αυτή ήταν η μοναδική αξιόλογη φάση στο πρώτο μέρος… Οι «ερυθρόλευκοι» επαναπαύτηκαν μετά το γκολ του Νορβηγού και δεν απείλησαν τον ΠΑΟΚ. Μια από τα ίδια για τους φιλοξενούμενους, που είχαν μόλις μια τελική (και αυτή εκτός εστίας) με άστοχο σουτ του Πέλκα (34’).

Φυσικά η εικόνα του αγώνα θα μπορούσε να ήταν διαφορετική εάν ο Δημητρόπουλος έδειχνε κόκκινη κάρτα στον Μιλιβόγιεβιτς για χτύπημα στον Τζαβέλλα (19’). Τα σκληρά μαρκαρίσματα συνεχίστηκαν στο δεύτερο μέρος, το οποίο είχε μόλις δύο φάσεις με άστοχες κεφαλιές των Φορτούνη (55’) και Φουστέρ (83’).

Τα νεύρα κυριάρχησαν στο ματς, με τον Μποτία να γλιτώνει την κόκκινη στο 58’ (είδε κίτρινη) για αγκωνιά στον Μπερμπάτοφ , έπειτα από διεκδίκηση μπάλας. Οχτώ λεπτά μετά ο Τζαβέλλας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη (μία γιατί έπιασε από το λαιμό τον Πάρντο και μία γιατί κράτησε τον Κολομβιανό), ενώ στο 70’ το δρόμο για τα αποδυτήρια πήρε και ο Ζντιέλαρ, ο οποίος είδε επίσης δύο κίτρινες.

Το παιχνίδι δεν θύμιζε ποδοσφαιρικό αγώνα, ενώ μέσα στην ένταση υπήρξαν και τα λάθη των βοηθών. Στο 52' ο επόπτης έκοψε με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Μακ, ενώ δύο λεπτά μετά, ο δεύτερος επόπτης έκοψε λανθασμένα τον Ντουρμάζ. Στο 76’ ο επόπτης έκοψε φανταστικό οφσάιντ τον Σκόνδρα και το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.