Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Έσωσε το βαθμό με Κόστα η Τσέλσι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Έσωσε το βαθμό με Κόστα η Τσέλσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/2/2016 20:15
Με γκολ του Ντιέγκο Κόστα στις καθυστερήσεις, η Τσέλσι έσωσε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία μένει πίσω στη μάχη για την τετράδα. Προηγήθηκαν με γκολάρα του Λινγκαρντ οι «κόκκινοι διάβολοι» (61’), σοβαρός τραυματισμός για Ζουμά.

Δεν είχε νικητή το ντέρμπι της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και αμφότερες μένουν πίσω στους στόχους που «κυνηγούν». Οι «μπλε» διατήρησαν το αήττητο υπό τις οδηγίες του Χιντινκ, αλλά μετρούν έξι ισοπαλίες και παραμένουν στις χαμηλές θέσεις, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται πλέον στο -6 από την 4η Μάντσεστερ Σίτι.

Πρέμιερ Λιγκ: Έσωσε το βαθμό με Κόστα η Τσέλσι (video)
Η Γιουνάιτεντ είχε τον έλεγχο στο ξεκίνημα του αγώνα και προσπαθούσε από τα πρώτα λεπτά να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν την κατοχή, ωστόσο η πρώτη ευκαιρία τους (και του αγώνα) ήρθε στο 18’, με τον Μαρσιάλ να κάνει το σουτ, αναγκάζοντας τον Κουρτουά σε εξαιρετική απόκρουση.

Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν και μέχρι το 25’ είχαν κερδίσει οχτώ κόρνερ, ωστόσο τους έλλειπε η ουσία. Μετά το μισάωρο, οι «μπλε» πήραν τα ηνία του αγώνα και στο 32’ έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως το σουτ του Κόστα έφυγε δίπλα από το δοκάρι. Η ομάδα του Χίντινκ είχε την υπεροχή, απείλησε ξανά στο 35’ με προβολή του Όσκαρ και στις καθυστερήσεις ζήτησε πέναλτι για χέρι του Μπλιντ σε σουτ του Τέρι.

Όπως και στο πρώτο μέρος, η ομάδα του Φαν Χαάλ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 53’ έφτασε κοντά στο 1-0, όμως ο Κουρτουά έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Λίνγκαρντ. Ένα λεπτό μετά ο Χίντινκ έριξε στο ματς τον Αζάρ αντί του Όσκαρ, όμως λίγο αργότερα χρειάστηκε να αποσύρει και τον Ζουμά. Ο Γάλλος τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι (φρικιαστικός ο τραυματισμός του!), αποχώρησε με φορείο και πιθανότατα θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Η Τσέλσι δεν πρόλαβε να συνέλθει από το σοκ και στο 61’ βρέθηκε πίσω στο σκορ χάρη στο τρομερό γκολ του Λίνγκαρντ. Το γκολ άλλαξε το σκηνικό του αγώνα, με τους γηπεδούχους να πολιορκούν την εστία της Γιουνάιτεντ, η οποία είχε σε μεγάλη ημέρα τον Ντε Χέα. Στο 68’ ο Ισπανός έδιωξε με το ένα χέρι το δυνατό σουτ του Ιβάνοβιτς και τέσσερα λεπτά μετά σταμάτησε και τον Φάμπρεγκας.

Οι Λονδρέζοι έψαχναν το γκολ της ισοφάρισης και η πίεση τους απέδωσε καρπούς στις καθυστερήσεις. Στο 90+1’ ο Ντιέγκο Κόστα εκμεταλλεύτηκε το λάθος της αντίπαλης άμυνας και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει σε 1-1! Μάλιστα στο τελευταίο λεπτό ο πολιτογραφημένος Ισπανός θα μπορούσε να ολοκληρώσει την ανατροπή, όμως ο Ντε Χέα τον σταμάτησε, κρατώντας το 1-1 μέχρι το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.