Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη και ρεκόρ για Μπαρτσελόνα (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη και ρεκόρ για Μπαρτσελόνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/2/2016 15:43
Η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 2-0 την ουραγό Λεβάντε, ξέφυγε ξανά με +3 από την 2η Ατλέτικο και ισοφάρισε το ρεκόρ συλλόγου με 28 παιχνίδια χωρίς ήττα, το οποίο κρατάει από το 2011 και τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Ναβάρο (21' αυτ.) και Σουάρες (90+2') οι σκόρερ.

Στο 100ο παιχνίδι του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, οι «μπλαουγκράνα» πέρασαν με 2-0 από την έδρα της Λεβάντε και διατήρησαν τη διαφορά τριών βαθμών από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι Καταλανοί μπήκαν δυνατά στο ματς και θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ με το… καλημέρα, όμως ο διαιτητής ακύρωσε λανθασμένα ως οφσάιντ το γκολ του Μέσι στο 2ο λεπτό. Αυτό δεν πείραξε και πολύ τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι προηγήθηκαν στο 21’ χάρη σε αυτογκόλ του Ναβάρο.

Τρία λεπτά μετά ο Σουάρες αστόχησε από κοντά, μετά από γύρισμα του Νεϊμάρ, χάνοντας την ευκαιρία να «κλειδώσει» τη νίκη της ομάδας του. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι κατέβασαν ρυθμό και η Λεβάντε είχε καλές στιγμές για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Στο 29’ το απευθείας φάουλ του Βέρθα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 38’ ο Μοράλες βγήκε στην πλάτη της άμυνας, όμως το πλασέ του χτύπησε στο δοκάρι του Μπράβο.

Η Λεβάντε είχε ακόμα μια καλή στιγμή στο ξεκίνημα της επανάληψης, με τον Μοράλες να επιχειρεί το μακρινό σουτ, αναγκάζοντας τον Μπράβο σε απόκρουση. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν ξανά και στις καθυστερήσεις ο Σουάρες «κλείδωσε» τη νίκη της Μπαρτσελόνα, φτάνοντας τα 20 γκολ στο πρωτάθλημα.

Αυτή ήταν η 10η σερί νίκη για τους Καταλανούς, οι οποίοι έφτασαν τα 28 παιχνίδια χωρίς ήττα και εφόσον δεν ηττηθούν στο «Μεστάγια» κόντρα στη Βαλένθια για τη ρεβάνς του Κυπέλλου, θα σπάσουν το ρεκόρ αήττητου του συλλόγου.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.