Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξέσπασμα Αλαφούζου: «Υπήρχε εντολή να αποβληθεί ο Ζέκα»

Ξέσπασμα Αλαφούζου: «Υπήρχε εντολή να αποβληθεί ο Ζέκα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/2/2016 00:36
Έξαλλος για την αποβολή του Ζέκα ήταν ο Γιάννης Αλαφούζος μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη, τονίζοντας πως υπήρξε εντολή για να αποβληθεί!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος εξαπέλυσε βολές κατά πάντων αμέσως μετά την ήττα των «πρασίνων» από την Ξάνθη στη Λεωφόρο (0-1).

Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» εμφανίστηκε σίγουρος ότι ο διαιτητής Μάνταλος είχε εντολή να αποβάλλει τον Ζέκα, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στην ΕΠΟ, τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή και τη κυβέρνηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


«Σήμερα αποβλήθηκε ο αρχηγός μας, ο Ζέκα, χωρίς να έχει κάνει απολύτως τίποτα, από ένα μέλος του τωρινού ποδοσφαιρικού συστήματος. Αυτό που συμβαίνουν είναι τραγικά. Έχουμε κρίσιμα παιχνίδια μπροστά μας και είμαι σίγουρος ότι υπήρχε εντολή να αποβληθεί ο Ζέκα, γιατί είναι ένας από τους πιο βασικούς μας παίκτες», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Αλαφούζος.

Από ποιον υπήρχε εντολή;

"Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Η ΕΠΟ σίγουρα συμμετέχει σε αυτήν την ιστορία και άλλοι πολλοί. Εγώ θέλω να σας υπενθυμίσω ότι υπάρχουν πέντε ματς του Αστέρα Τρίπολης για τα οποία κατηγορείται ο Αστέρας Τρίπολης ότι τα έχει χειραγωγήσει και δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Σφυράνε όλοι αδιάφορα. Υπάρχει μία εγκληματική οργάνωση, όπου υπάρχουν ενδείξεις και στοιχεία συνομιλιών με πακιστανικά τηλέφωνα, στήσιμο παιχνιδιών, ξυλοδαρμοί δημοσιογράφων, τα πάντα.

Η Κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα, υποκριτικά ο Υπουργός βγαίνει και λέει να φύγει η ΕΠΟ, ενώ δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα. Μόνο τον Παναθηναϊκό έχει τιμωρήσει κλείνοντας τις θύρες. Αυτό εδώ πέρα σήμερα ξεπερνάει τα όρια της ανοχής κάθε ανθρώπου και ρωτάω τον κύριο Κοντονή. Φταίνε οι οπαδοί για τη βία ή ο ίδιος που δεν έχει φροντίσει να λειτουργήσει η δημοκρατία σωστά γιατί είναι υπεύθυνη η Κυβέρνηση να αποδίδεται δικαιοσύνη. Τους έχουμε ψηφίσει για να κυβερνούν και όχι για να σφυρίζουν αδιάφθορα και να λένε βλακείες όταν φοβούνται και ζορίζονται".

Δε νομίζετε πως είναι σκληρά τα λόγια σας;

"Τι σκληρά; Αστειεύεστε; Είμαι συγκρατημένος. Αν μίλαγα σκληρά θα έλεγα πολύ χειρότερα..."

Εσείς τι προτίθεστε να κάνετε;

"Εγώ τι να κάνω; Εγώ δεν έχω ούτε εξουσία, ούτε είμαι κυβέρνηση. Ούτε νομοθετώ. Ούτε δικαιοσύνη είμαι. Ούτε αστυνομία. Ούτε δέρνουμε, ούτε τραμπουκίζουμε, ούτε ανατινάζουμε φούρνους".

Ο κόσμος βράζει απ' αυτή την κατάσταση;

"Η κυβέρνηση είναι ανίκανη. Ανίκανη να ελέγξει την εκτεταμένη διαφθορά του ποδοσφαίρου. Έχουμε μία καμόρα που λειτουργεί συστηματικά κάθε Κυριακή, έχουμε κασέτες, έχουμε αποδείξεις και δεν κάνουν τίποτα... Κάθε τόσο όταν ζορίζονται βγάζουν μία ηλίθια ανακοίνωση μπας και κατευνάσει ο θυμός μας..."

Έχετε σκεφτεί να πάρετε την ομάδα να φύγετε;

"Θα τους τσακίσουμε όλους... Εμείς δεν πρόκειται να φύγουμε, αυτοί θα φύγουν κάποια στιγμή, όχι εμείς".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.