Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ανέβηκε 2η η Τότεναμ, «αυτοκτόνησε» η Λίβερπουλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Ανέβηκε 2η η Τότεναμ, «αυτοκτόνησε» η Λίβερπουλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/2/2016 19:37
Με γκολ του Τριπιέρ (64’), η Τότεναμ κέρδισε με 1-0 την Γουότφορντ και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Νέα απώλεια για Λίβερπουλ (2-2 με Σάντερλαντ).

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα πήρε η Τότεναμ. Οι «πετεινοί» νίκησαν με 1-0 την Γουότφορντ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και προσπέρασαν την Μάντσεστερ Σίτι στη 2η θέση, μια εβδομάδα πριν τη μεταξύ τους μονομαχία στο «Έτιχαντ».

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο είχε την πλήρη υπεροχή κόντρα στη Γουότφορντ, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και πέτυχε το γκολ της νίκης στο 64’ με το παρθενικό τέρμα του Τριπιέρ με τη φανέλα των «πετεινών».

Η Τότεναμ πήρε ακόμα μια νίκη και συνεχίζει να κάνει όνειρα για τον τίτλο, όντας στο -5 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Λέστερ.

«Αυτοκτόνησε» η Λίβερπουλ


Πρέμιερ Λιγκ: Ανέβηκε 2η η Τότεναμ, «αυτοκτόνησε» η Λίβερπουλ (video)
Η Λίβερπουλ προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στην Σάντερλαντ, ωστόσο οι «μαυρόγατες» κατάφεραν να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από το «Άνφιλντ» χάρη σε δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Οι «κόκκινοι» απέκτησαν προβάδισμα δύο τερμάτων, έχοντας πρωταγωνιστή τον Φιρμίνο. Ο Βραζιλιάνος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 59ο λεπτό και στο 70’ έδωσε την ασίστ για το τέρμα του Λαλάνα.

Ωστόσο, η Σάντερλαντ δεν πέταξε λευκή πετσέτα και έφτασε στην ισοφάριση! Στο 82' ο Άνταμ Τζόνσον μείωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ και το 2-2 ήρθε στο 89’ με ωραία κίνηση και τελείωμα του Ντεφό.

Αξίζει να σημειωθεί πως μεγάλη μερίδα του κόσμου δεν είδε τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων, αφού αποχώρησε από τις εξέδρες του «Άνφιλντ» στο 77ο λεπτό, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις 77 λίρες που θα κοστίζει το εισιτήριο από τη νέα σεζόν!




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.