Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Στον τελικό με τεσσάρα η Σεβίλλη

Κύπελλο Ισπανίας: Στον τελικό με τεσσάρα η Σεβίλλη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/2/2016 00:01
Η Σεβίλλη διέλυσε με 4-0 τη Θέλτα στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» και εξασφάλισε από το πρώτο ματς την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα.

Μετά το χθεσινό…. πάρτι της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Βαλένθια (7-0) για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, η Σεβίλλη συνέτριψε με 4-0 τη Θέλτα στην Ανδαλουσία και μόνο με θαύμα δεν θα είναι η αντίπαλος των Καταλανών στον τελικό του θεσμού.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι είχε χαμένο πέναλτι με τον Γκαμεϊρό στο 28’ και δύο λεπτά μετά η Θέλτα θα μπορούσε να προηγηθεί, έχοντας δοκάρι με τον Σέρχι Γκόμεθ. Το 0-1 δεν έγινε ποτέ και στο 45’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Ραμί.

Στο δεύτερο μέρος, ο Γκαμεϊρό πήρε το… αίμα του πίσω για το χαμένο πέναλτι, πετυχαίνοντας δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών (59’, 62’). Η Θέλτα δεν κατάφερε να βρει δίχτυα ώστε να αποκτήσει ελπίδες για τη ρεβάνς και στο 87’ ο Κρον-Ντέλι της έριξε το τελειωτικό χτύπημα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Μ’ αυτή τη νίκη, η Σεβίλλη έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του θεσμού που φτάνει τις 8 σερί νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ. Οι Ανδαλουσιανοί πέτυχαν τέσσερα γκολ σε ημιτελικό για πρώτη φορά μετά το 1955, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα δεν έχουν βρεθεί ποτέ ξανά σε τελικό Κυπέλλου Ισπανίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.