Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για Ντιέγκο Κόστα ο πρόεδρος της Ατλέτικο

Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για Ντιέγκο Κόστα ο πρόεδρος της Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/2/2016 19:37
Ο πρόεδρος της Ατλέτικο, Ενρίκε Κερέζο επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των «ροχιμπλάνκος» για τον Ντιέγκο Κόστα και αποκάλυψε ότι ο σύλλογος θα κινηθεί για την απόκτηση του το καλοκαίρι.

Τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ατλέτικο να ενδιαφέρεται για τον Ντιέγκο Κόστα επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Ενρίκε Κερέζο.

Ο ισχυρός άνδρας των «ροχιμπλάνκος» δήλωσε ότι ο σύλλογος θα κάνει ότι μπορέσει για να φέρει ξανά στην Μαδρίτη τον πολιτογραφημένο Ισπανό στράικερ, ωστόσο πρόσθεσε πως όλα θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις της Τσέλσι:

«Έχουμε άριστες σχέσεις με πρώην ποδοσφαιριστές μας. Ο Ντιέγκο είναι ένας υπέροχος παίκτης, αλλά ανήκει στην Τσέλσι. Θα βάλουμε τα δυνατά μας και θα δούμε τι θα πει η Τσέλσι. Δεν εξαρτάται από μας. Πάντα προσπαθούμε να φέρουμε τους καλύτερους παίκτες και ο Ντιέγκο είναι ένας από αυτούς», δήλωσε στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cope» ο Κερέζο.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη (3/2) η Ατλέτικο Μαδρίτης έβαλε στα ταμεία της 42 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Τζάκσον Μαρτίνες, ποσό που ενδέχεται να καταβάλει στην Τσέλσι για την απόκτηση του Ντιέγκο Κόστα.

Βέβαια, μένει να φανεί εάν η Ατλέτικο θα έχει δικαίωμα μεταγραφών το καλοκαίρι. Υπενθυμίζεται ότι οι «ροχιμπλάνκος» (όπως και η Ρεάλ) έχουν τιμωρηθεί από την FIFA με απαγόρευση μεταγραφών, ωστόσο, η επιτροπή εφέσεων της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αποφάσισε την προσωρινή αναστολή της τιμωρίας μέχρι να τελεσιδικήσουν οι εφέσεις που έχουν καταθέσει κατά της πρωτόδικης απόφασης. Αυτό σημαίνει ότι εφόσον η υπόθεση δεν επιλυθεί μέχρι και το καλοκαίρι του 2016, οι δύο ομάδες θα μπορούν να κινηθούν κανονικά για την απόκτηση ποδοσφαιριστών.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.