Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: «Σφράγισε» την πρόκριση ο Ολυμπιακός (video)

Κύπελλο Ελλάδας: «Σφράγισε» την πρόκριση ο Ολυμπιακός (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/2/2016 22:54
Χάρη σε δύο κεφαλιές των Ιγκλέσιας (20’) και Ντα Κόστα (54’), Ολυμπιακός και Αστέρας ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στην Τρίπολη, με τους «ερυθρόλευκους» να εξασφαλίζουν και τυπικά την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Έχοντας… προίκα το 5-0 του πρώτου αγώνα, ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα στην Τρίπολη και «σφράγισε» και τυπικά το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το παιχνίδι ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και ο Μάρκο Σίλβα χρησιμοποίησε ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές. Παρόλα αυτά οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πολύ δυνατά και η πρώτη καλή στιγμή τους ήρθε στο 2’, με τον Τριανταφυλλόπουλο να κόβει σωτήρια προ του Πουλίδο.

Στο 7’ ο Θεοδωρόπουλος απόκρουσε το σουτ του Κολοβού και πέντε λεπτά μετά, ο Έλληνας μέσος έκανε το γύρισμα για τον Πουλίδο, όμως ο Μεξικανός δεν βρήκε τη μπάλα με προβολή.

Ο Ολυμπιακός πίεζε για το 1-0, όμως ο Αστέρας βρήκε το γκολ από στημένη φάση. Στο 20’, μετά από ένα κόρνερ του Μάσα, ο Ιγκλέσιας έπιασε την κεφαλιά, «γράφοντας» το 1-0 για τους Αρκάδες.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν και είχαν καλή στιγμή στο 24’ με μακρινό σουτ του Μπουχαλάκη. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη και μάλιστα στο 44’ ο Αστέρας βρήκε δίχτυα με τον Γιάννου, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ, σε μια πολύ οριακή φάση.

Όπως και στο πρώτο μέρος, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά και στο 53’ κατάφερε να φέρει το σκορ στα ίσα. Ο Φουστέρ εκτέλεσε το φάουλ έξω από την περιοχή και ο Ντα Κόστα με κεφαλιά, «έγραψε» το 1-1.

Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες είχαν σημαντικές στιγμές για ένα δεύτερο γκολ. Στο 62’ ο Καπίνο νίκησε τον Γιάννου σε τετ-α-τετ και δύο λεπτά μετά, ο Φουστέρ βρέθηκε απέναντι στον Θεοδωρόπουλο, όμως το πλασέ του ήταν αδύναμο και ο γκολκίπερ του Αστέρα μπλόκαρε εύκολα.

Στο 86’ ο Αστέρας έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω δεύτερης κίτρινης του Ντούντου και λίγο πριν το φινάλε ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι για ανατροπή του Ντα Κόστα από την Ιγκλέσιας, Ο διαιτητής έδειξε «παίζεται» και το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.