Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε… αέρα από τα Γιάννενα ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε… αέρα από τα Γιάννενα ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/1/2016 21:41
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Φορτούνη (δύο γκολ, μια ασίστ), ο Ολυμπιακός κέρδισε άνετα με 3-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες και συνέχισε με νίκες την πορεία του στην Σούπερ Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός πέρασε… αέρα με 3-0 από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον μπορεί να σκέφτεται την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» «καθάρισαν» από πολύ νωρίς την υπόθεση νίκη, χάρη στον Κώστα Φορτούνη. Ο Έλληνας άσος με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ «έγραψε» το 1-0 στο 13ο λεπτό, ενώ δέκα λεπτά μετά μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που έκανε ο Μανιάς, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα κατέβασε ρυθμό, ωστόσο συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο, πετυχαίνοντας και τρίτο γκολ στο ξεκίνημα της επανάληψης. Στο 51’, ο Φορτούνης έδωσε πάρε-βάλε στον Ντουρμάζ και ο Σουηδός σε κενή εστία «έγραψε» το 3-0. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν μπήκε ποτέ στο ματς και οι φιλοξενούμενοι είχαν μοναδική ευκαιρία στο 67’, ωστόσο ο Φορτούνης αστόχησε σε τετ-α-τετ, χάνοντας την ευκαιρία για χατ-τρικ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.