Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον Παναθηναϊκό για ακόμα τρία χρόνια ο Τριανταφυλλόπουλος

Στον Παναθηναϊκό για ακόμα τρία χρόνια ο Τριανταφυλλόπουλος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/6/2013 23:06
Την φανέλα του Παναθηναϊκού για ακόμα τρία χρόνια θα φοράει ο Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος ο οποίος έβαλε την υπογραφή του στην επέκταση του συμβολαίου του.

Ο νεαρός αμυντικός κλήθηκε από τους ιθύνοντες των «πρασίνων» για να συζητήσουν για την ανανέωση της συνεργασίας τους, και τελικώς οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, με τον παίκτη να υπογράφει για τρία χρόνια.

Ο ίδιος μετά την υπογραφή του υποσχέθηκε στους φίλους της ομάδας πως θα δουλέψει σκληρά ώστε να βοηθήσει τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ:


«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την ομάδα μας για τα τρία επόμενα χρόνια».

Ο παίκτης, αμέσως μετά την ευτυχή για τον ίδιο εξέλιξη, δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη συμφωνία. Η ομάδα μου δείχνει με αυτόν τον τρόπο ότι με στηρίζει έμπρακτα και ίσως να με ανταμείβει για την προσπάθειά μου μέχρι τώρα και για τη σεζόν που πέρασε.

Θα τα δίνω όλα κάθε μέρα, σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι για να επιστρέψω αυτήν την εμπιστοσύνη και να τη δικαιώσω. Στόχος μου στο εξής είναι να δουλεύω σκληρά και να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος ώστε να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα μου να πετυχαίνει τους στόχους της».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.