Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πύρρειος νίκη για Παναθηναϊκό

Σούπερ Λιγκ: Πύρρειος νίκη για Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/1/2016 19:28
Με πρωταγωνιστή τον Καλτσά (2 γκολ), ο Παναθηναϊκός πέρασε με 3-2 από την έδρα του μαχητικού Πλατανιά, ωστόσο έχασε με τραυματίες τους Μπουμάλ και Τελάντερ, οι οποίοι θα μείνουν εκτός για ένα μήνα και τρεις εβδομάδες αντίστοιχα.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-2 του Πλατανιά στα Χανιά και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, ωστόσο έχασε με τραυματισμούς τους Μπουμάλ και Τελάντερ…

Ο πρώτος χτύπησε άτσαλα σε μια προσπάθεια και η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για εξάρθρωση στην κλείδα, κάτι που σημαίνει πως θα αναγκαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έναν μήνα. Από την άλλη, ο Τελάντερ υπέστη θλάση ορθού μηριαίου και θα μείνει στα... πιτς για τρεις εβδομάδες!

Για ακόμα ένα παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, αφού με εξαίρεση το σουτ του Κλωναρίδη στο δοκάρι (10’), η ομάδα του Στραματσιόνι δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Πλατανιά.

Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο, έκλειναν σωστά όλους τους χώρους και έψαχναν τον τρόπο για να απειλήσουν. Στο 9’ το σουτ του Γουνδουλάκη κόντραρε στον Τελάντερ και άλλαξε πορεία, ενώ στο 12’ ο Μενδρινός πήγε να βάλει ένα από τα γκολ της χρονιάς, αφού σημάδεψε το δοκάρι με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Δευτερόλεπτα νωρίτερα ο Κουλιμπαλί βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ στο 20’ το σουτ του Αποστολόπουλου ήταν άστοχο. Ο Παναθηναϊκός ήταν απογοητευτικός, ωστόσο κατάφερε να πάει με το προβάδισμα στα αποδυτήρια. Στο 45+1’, ο Καλτσάς εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Γκνιάτιτς και κατάφερε να σκοράρει, αφού πρώτα «άδειασε» με ωραία προσποίηση τον γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Τελάντερ αποχώρησε με πρόβλημα και τη θέση του δίπλα στον Ταυλαρίδη πήρε ο Εσιέν, αφού δεν υπήρχε άλλος στόπερ. Δύο λεπτά μετά την αλλαγή του Δανού, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του, με σκόρερ ξανά τον Καλτσά (53’). Μετά από σέντρα του Μέστο, ο Έλληνας άσος σκόραρε με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, «γράφοντας» το 2-0.

Ο Πλατανιάς δεν πτοήθηκε και στο 63’ μείωσε σε 2-1 με τον Γουνδουλάκη, ο οποίος ξέφυγε από τον Πράνιτς και από κοντά εκτέλεσε το Στιλ, βάζοντας τους γηπεδούχους στο παιχνίδι. Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήταν άμεση, αφού στο 68’ ο Μπουμάλ άνοιξε ωραία για τον Κλωναρίδη και αυτός ξαναέδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στο «τριφύλλι».

Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και στο 73’ μείωσαν εκ νέου σε 3-2. Μετά από κόρνερ του Μενδρινού, ο Ράμος νίκησε στον αέρα τον Ταυλαρίδη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Στιλ. Τέσσερα λεπτά μετά ο Πλατανιάς είχε μεγάλη ευκαιρία με απευθείας κόρνερ (!) του Μιλούνοβιτς, όμως ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, έδιωξε σωτήρια σε νέο κόρνερ, κρατώντας το 3-2.

Στο 80’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν με τραυματισμό τον Μπουμάλ, ο οποίος παραπάτησε και έπεσε με τον ώμο στο έδαφος. Ο τραυματισμός αυτός έκοψε τον ρυθμό του αγώνα και στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν σημειώθηκε μεγάλη φάση, με εξαίρεση το χαμένο τετ-α-τετ του Λουντ στο 87’, ύστερα από τραγικό λάθος του Μπανανά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.