Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Το… σερί της η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: Το… σερί της η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/1/2016 16:59
Η ΑΕΚ κέρδισε με 3-0 τη Βέροια στο ΟΑΚΑ και ολοκλήρωσε τον Ιανουάριο κάνοντας το 8x8 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Βάργκας (38'), Αραβίδης (55') και Μάνταλος (89') τα γκολ της «Ένωσης», δύο δοκάρια είχαν οι φιλοξενούμενοι.

Συνεχίζει το νικηφόρο σερί της η ΑΕΚ. Η «Ένωση» επικράτησε 3-0 της Βέροιας στο ΟΑΚΑ και έφτασε τις οχτώ σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, παραμένοντας σταθερά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ μπήκε μουδιασμένα στον αγωνιστικό χώρο και λίγο έλλειψε να το πληρώσει. Η Βέροια έκλεινε όλους τους χώρους, δεν επέτρεπε στους γηπεδούχους να απειλήσουν και είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει από νωρίς το προβάδισμα. Μόλις στο 5’, ο Μαγέφσκι σημάδεψε το δοκάρι του Ανέστη, ενώ στο 13’ ο Νέτο έπιασε κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, όμως η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Η ΑΕΚ έδειχνε μπλοκαρισμένη, είχε μόνο μια καλή στιγμή με κοντινή κεφαλιά του Γιόχανσον (18’), ωστόσο ο Βάργκας έδωσε ξανά τη λύση. Μετά την συρτή σέντρα του Ντίντακ στο 38’, ο Βενεζουελάνος έκανε την προβολή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Βέροιας, «γράφοντας» το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η «Ένωση» μπήκε αποφασισμένη να πετύχει γρήγορα ένα δεύτερο γκολ ώστε να «κλειδώσει» τη νίκη και το κατάφερε στο 55'. Ο Μάνταλος εκτέλεσε κόρνερ, ο Γιόχανσον πήρε την κεφαλιά και ο Αραβίδης μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα, φτάνοντας τα εφτά γκολ στο πρωτάθλημα (όσα έχει και ο Βάργκας).

Η Βέροια προσπάθησε να αντιδράσει και στο 67’ έφτασε κοντά στο 2-1 με άστοχη κεφαλιά του Κόλα. Παρά τις αλλαγές του Ελευθερόπουλου, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν άλλη ευκαιρία και στο 89’ η ΑΕΚ πέτυχε τρίτο τέρμα.

Ο Μαλόν έκανε χέρι στην περιοχή με αποτέλεσμα να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη, ενώ ο Μπουονανότε ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι... Ο Αργεντινός αστόχησε, αλλά ο Μάνταλος ήρθε από πίσω κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Η τελευταία φάση του αγώνα άνηκε στη Βέροια, με τον Μαγέφσκι να σημαδεύει για 2η φορά το δοκάρι του Ανέστη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.