Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γαλλικά σενάρια για Πλάσιλ στον Ολυμπιακό

Γαλλικά σενάρια για Πλάσιλ στον Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/6/2013 19:37
Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Γιάροσλαβ Πλάσιλ σύμφωνα με γαλλική ιστοσελίδα, η οποία κάνει λόγο πως ο Πιέρ Ισά έχει έρθει σε επαφές με τον ποδοσφαιριστή αλλά και με τον μάνατζερ του.

Σύμφωνα με τη «france3.fr», ο αρχηγός της Μπορντό βρίσκεται σε συζητήσεις με τους «ερυθρόλευκους», καθώς αναφέρεται πως ο αθλητικός διευθυντής των νταμπλούχων Ελλάδας, Πιερ Ισά, έχει έρθει σε επαφή με τον 31χρονο διεθνή χαφ αλλά και με τον μάνατζερ του.

Εφόσον φόσον τελικά ο Ολυμπιακός κινηθεί για τον Πλάσιλ, θα πρέπει να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις της Μπορντό, η οποία θέλει περίπου 2 εκατ. ευρώ για να αφήσει ελεύθερο τον Τσέχο διεθνή στα περίπου, ενώ ο ποδοσφαιριστής αμείβεται με 150.000 ευρώ τον μήνα.

Να σημειωθεί πως ο 31χρονος δεν φαίνεται πρόθυμος να συνεχίσει στην Μπορντό στην οποία αγωνίζεται από το 2009, εξαιτίας της υψηλής φορολογίας που επιβάλλει η κυβέρνηση της Γαλλίας (κοντά στο 70%), με τον ίδιο να δηλώνει πως θα ήθελε να συνεχίσει σε ομάδα που αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.