Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θέλει Βιγιαφάνες ο Παναθηναϊκός, υπογράφουν Μολέντο-Βλαχοδήμος

Θέλει Βιγιαφάνες ο Παναθηναϊκός, υπογράφουν Μολέντο-Βλαχοδήμος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/1/2016 19:32
Σε διαπραγματεύσεις με την Ιντεπετιέντε για την απόκτηση του Λούκας Βιγιαφάνες φέρεται να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Πέρασε τα τεστ ο Μολέντο, υπογράφει ο Βλαχοδήμος.

Το μεταγραφικό ντεμαράζ του Παναθηναϊκού συνεχίζεται! Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι «πράσινοι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Ιντεπετιέντε για την απόκτηση του Λούκας Βιγιαφάνες, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Παναιτωλικού.

Ο 24χρονος Αργεντινός εξτρέμ αγωνίζεται στους Αγρινιώτες με τη μορφή δανεισμού από την Ιντεπετιέντε και σύμφωνα με πληροφορίες, η οψιόν που υπήρχε ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν κοντά στις 800.000 ευρώ.

Ωστόσο, οι απαιτήσεις έχουν πέσει περίπου στο μισό και οι «πράσινοι» προσπαθούν να αποκτήσουν άμεσα τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Πέρασε τις εξετάσεις ο Μολέντο, υπογράφει ο Βλαχοδήμος


Θέλει Βιγιαφάνες ο Παναθηναϊκός, υπογράφουν Μολέντο-Βλαχοδήμος
Την ίδια ώρα, ο Ροντρίγκο Μολέντο πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και πλέον απομένουν μόνο οι υπογραφές προκειμένου να ντυθεί στα πράσινα.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ της Ιντερνασιονάλ αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο, όμως τα ιατρικά τεστ έδειξαν ότι αυτό έχει ξεπεραστεί και πλέον ο 28χρονος είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο.

Να σημειωθεί πως εάν ο Παναθηναϊκός αποκτήσει τον Μολέντο και τον Βιγιαφάνες (και οι δύο ξένοι), τότε θα πρέπει να αποχωρήσει ο Ατζαγκούν που δεν υπολογίζεται από τον Αντρέα Στραματσιόνι.

Στα πράσινα αναμένεται να ντυθεί και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Ο 21χρονος ομογενής τερματοφύλακας ήρθε στην Ελλάδα, συμφώνησε σε όλα με τον Παναθηναϊκό και αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του.

Ο νεαρός άσος, που είναι αδερφός του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, έλυσε το συμβόλαιο του με τη Στουτγκάρδη και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.