Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και με τη... βούλα στον πάγκο της Ταβρίγια ο Χριστόπουλος

Και με τη... βούλα στον πάγκο της Ταβρίγια ο Χριστόπουλος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/6/2013 14:42
Και επίσημα τεχνικός της Ταβρίγια είναι ο Γιάννης Χριστόπουλος ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο με τον Ουκρακινό σύλλογο.

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, υπέγραψε με την 11η ομάδα του περσινού πρωταθλήματος στην Ουκρανία και έγινε αυτόματα ο πρώτος αλλοδαπός τεχνικός του συλλόγου.

Ο ίδιος θα πάρει μαζί του στην Ουκρανία τον Γιάννη Θωμαΐδη ως βοηθό, τον Λεωνίδα Παπαδάκη (γυμναστής) και τον Κωνσταντίνο Παγανιό (προπονητής τερματοφυλάκων).

««Ο Γιάννης Χριστόπουλος είναι εξοικειωμένος με την κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο. Έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο και μόλις είναι δυνατό να γίνουν μεταγραφές, θα προσπαθήσει να καλύψει τα κενά στο ρόστερ της ομάδας» », δήλωσε μεταξύ άλλων ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Αλεκσάντερ Μπόιτσαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Ταβρίγια αγωνίζονται δύο παλιοί γνώριμοι από τα ελληνικά γήπεδα. Ο λόγος για τον Μάρκο Νε ο οποίος τη διετία 2006-08 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς και για τον Ανίς Μπουσαιντί ο οποίος το 2010 αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΠΑΟΚ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.