Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Ασταμάτητη η Γιουβέντους, «καθάρισε» και την Ρόμα

Σέριε Α: Ασταμάτητη η Γιουβέντους, «καθάρισε» και την Ρόμα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/1/2016 00:02
Με γκολ του Ντιμπάλα, η Γιουβέντους κέρδισε με 1-0 την Ρόμα στο Τορίνο και έκανε το 11x11 στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στο κυνήγι της Νάπολι (κέρδισε με 4-2 την Σαμπντόρια).

Τις 11 σερί νίκες στο πρωτάθλημα έφτασε η Γιουβέντους! Η «Γηραιά Κυρία» νίκησε με 1-0 την Ρόμα στο Τορίνο και μείωσε ξανά στο -2 τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Νάπολι.

Σκόρερ για την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήταν ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος σκόραρε στο 77’, μετά από ασίστ του Πογκμπά, φτάνοντας τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, σ’ ένα παιχνίδι χωρίς τις πολλές μεγάλες φάσεις, και κράτησαν το υπέρ τους προβάδισμα μέχρι το φινάλε, φτάνοντας τους 45 βαθμούς.

Στον αντίποδα, η Ρόμα παραμένει χωρίς νίκη από τις 20 Δεκεμβρίου και πλέον βρίσκεται στο -6 από την 3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, η ομάδα του Σπαλέτι αισθάνεται πλέον την… ανάσα της Μίλαν, η οποία βρίσκεται μόλις στο -2 από τους «τζιαλορόσι».

Στην κορυφή της βαθμολογίας παραμένει η Νάπολι, η οποία πέρασε με 4-2 από την έδρα της Σαμπντόρια, διατηρώντας το +2 από την 2η Γιουβέντους. Ο Ιγκουαϊν βρήκε δίχτυα για ακόμα μια αγωνιστική (21 γκολ σε 21 αγώνες), ανοίγοντας το σκορ στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης. Στο 18’ ο Ινσίνιε «έγραψε» το 2-0 από την άσπρη βούλα, όμως η Σαμπντόρια κατάφερε να μειώσει στο 45’ με γκολ του Κορέα, μπαίνοντας ξανά στο ματς.

Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 58’ λόγω αποβολής του Κασάνι και δύο λεπτά μετά ο Χάμσικ έκανε το 3-1 με ωραία προσπάθεια. Οι Γενοβέζοι δεν πτοήθηκαν και μείωσαν σε 3-2 στο 73’ με κεφαλιά του Έντερ, όμως στο 80’ ο Μέρτενς «σφράγισε» τη νίκη της Νάπολι, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Από την άλλη, η Ίντερ γνώρισε ακόμα μια απώλεια, αφού ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Κάρπι στο «Μεάτσα». Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι προηγήθηκε στο 39’ με γκολ του Παλάσιο, όμως δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ και το πλήρωσε στις καθυστερήσεις του ματς, με την Κάρπι να ισοφαρίζει σε 1-1 χάρη σε διαγώνιο σουτ του Λαζάνια.

Οι «νερατζούρι» ισοβαθμούν πλέον στην 3η θέση με την Φιορεντίνα, η οποία κέρδισε με 2-0 την Τορίνο και έφτασε τους 41 βαθμούς. Ίλισιτς (24’) και Ροντρίγκες (83’) πέτυχαν τα γκολ της νίκης για τους «βιόλα», που επέστρεψαν στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.