Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ο Πουλίδο έδωσε τη λύση

Σούπερ Λιγκ: Ο Πουλίδο έδωσε τη λύση

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/1/2016 21:40
Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στην Ξάνθη, ωστόσο με γκολ του Πουλίδο (74’) πήρε τη νίκη με 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Δοκάρι στο 66’ είχαν οι φιλοξενούμενοι.

Έστω και δύσκολα, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 της Ξάνθης στο «Γ. Καραϊσκάκης» και επέστρεψε στο δρόμο των νικών μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Πλατανιά.

Ο Μάρκο Σίλβα προχώρησε σε αλλαγές στη βασική ενδεκάδα και οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν το χειρότερο φετινό πρώτο μέρος. Οι γηπεδούχοι ήθελαν να επιβάλουν το ρυθμό τους, χωρίς όμως να βρίσκουν τον τρόπο να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε καμία κλασική φάση στο πρώτο μέρος, ενώ η Ξάνθη δικαιούται να φωνάζει για τις αποφάσεις των βοηθών. Χαρακτηριστική η φάση του 21’, με τον Ορφανίδη να κόβεται λανθασμένα ως οφσάιντ την ώρα που έβγαινε τετ-α-τετ, έχοντας και δεύτερο παίκτη ως στήριγμα. Έντεκα λεπτά μετά η Ξάνθη διαμαρτυρήθηκε για νέο οφσάιντ στον Καπετάνο, σε μια πολύ οριακή φάση.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός ανέβασε αισθητά την απόδοση του και απείλησε για πρώτη φορά στο 49’ με τον Πουλίδο. Ο Μεξικανός έπιασε το γυριστό σουτ, όμως ο Τσέναμο ήταν στη σωστή θέση και μπλόκαρε. Τρία λεπτά μετά ο Πουλίδο έβγαλε ωραία στον Πάρντο, όμως ο Τσέναμο δήλωσε ξανά «παρών», διώχνοντας σε κόρνερ το σουτ του Κολομβιανού.

Ο Ολυμπιακός συνέχιζε να πιέζει, είχε άλλες δύο τελικές με σουτ του Φορτούνη, όμως στο 66’ γλίτωσε το 0-1, με τον Σολτάνι να σημαδεύει το δοκάρι του Ρομπέρτο. Ένα λεπτό μετά ο Τσέναμο έχασε τη μπάλα από τα χέρια του, ο Ιντέγε την έκλεψε και πήγε να πλασάρει σε άδεια εστία, όμως ο τερματοφύλακας της Ξάνθης πρόλαβε να μαζέψει την μπάλα!

Στο 70’ οι γηπεδούχοι είχαν νέα σημαντική ευκαιρία, με τον Τσέναμο να διώχνει εντυπωσιακά το σουτ του Φορτούνη. Η απάντηση της Ξάνθης ήρθε στο 73’ με σουτ του Λουσέρο, που έφυγε λίγο άουτ, και ένα λεπτό μετά ο Ολυμπιακός κατάφερε να σκοράρει…

Ο Ομάρ βρήκε ωραία τον Φορτούνη, αυτός μπήκε στην περιοχή και έδωσε στον Πουλίδο, με τον Μεξικανό φορ να σκοράρει με το αριστερό για το 1-0. Μάλιστα ο Πουλίδο είχε ευκαιρία στο 90' να σημειώσει και δεύτερο γκολ αλλά ο Λισγάρας σταμάτησε την μπάλα πάνω στην γραμμή, κρατώντας το 1-0 μέχρι το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.