Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αργεντινή: Σκόκο ή Μπλάνκο για τον τίτλο!

Αργεντινή: Σκόκο ή Μπλάνκο για τον τίτλο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/6/2013 14:18
Αγκαλιά με τον τίτλο στην αργεντινή βρίσκεται η Νιούελς Ολντ Μπόις του Νάτσο Σκόκο, η οποία επικράτησε με 3-0 της Ατλέτικο Ραφαέλα και μόνο με θαύμα θα χάσει το πρωτάθλημα Φιναλ το οποίο ολοκληρώνεται την επόμενη αωνιστική. Ελπίδες για την Λανούς του Ισμαέλ Μπλάνκο η οποία διέλυσε με 5-1 τη Ριβερ Πλέιτ.

Μία αγωνιστική πριν το φινάλε, η Νιούελς Ολντ Μπόις βρίσκεται μια ανάσα από το πρωτάθλημα ύστερα από τη νίκη της με 3-0 στην έδρα της Ατλέτικο Ραφαέλα. Παρά το χαμένο πέναλτι του Σκόκο, οι φιλοξενούμενοι πήραν τελικώς τη νίκη χάρη σε αυτογκολ του Καρνιέλο (67’) ενώ οι Φιγκερόα (79’) και Ουρούτι (90+2’) «σφράγισαν» τους τρεις βαθμούς για την ομάδα του πρώην άσου της ΑΕΚ.

Αργεντινή: Σκόκο ή Μπλάνκο για τον τίτλο!
Έτσι, μία αγωνιστική πριν το φινάλε, η Νίουελς βρίσκεται 6 βαθμούς μπροστά από την 2η Λανούς η οποία κέρδισε με 5-1 την Ρίβερ Πλέιτ και την πέταξε εκτός διεκδίκησης του τίτλου, ωστόσο το πρωτάθλημα δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει, καθώς η ομάδα του Ίσμαελ Μπλάνκο (πέτυχε δύο γκολ στην αναμέτρηση) έχει παιχνίδι λιγότερο.

Συγκεκριμένα, η Λανούς έχει μαθηματικές –και μόνο- ελπίδες για τον τίτλο, καθώς την ερχόμενη Τετάρτη θα συνεχιστεί το ματς, Εστουδιάντες - Λανούς, το οποίο είχε διακοπεί στο ημίχρονο, με την Εστουδιάντες να νικά με 2-0

Αν η Λανούς κάνει την μεγάλη ανατροπή και πάρει τη νίκη κόντρα στην Εστουδιάντες, τότε θα έχει ελπίδες για το θαύμα την τελευταία αγωνιστική, αν και θα πρέπει αφενός να καλύψει την διαφορά τερμάτων (+20 η Νιούελς, +14 η Λανούς), και αφετέρου η Νίουελς να μην κάνει το καθήκον της και να γνωρίσει την εντός έδρας ήττα κόντρα στην Αρχεντίνος Τζούνιορς. Πράγμα που φαντάζει σχεδόν απίθανο

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.