Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: «Σφράγισαν» την πρόκριση Τότεναμ και Λίβερπουλ (video)

Κύπελλο Αγγλίας: «Σφράγισαν» την πρόκριση Τότεναμ και Λίβερπουλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/1/2016 01:26
Η Τότεναμ κέρδισε με 2-0 την Λέστερ εκτός έδρας και εξασφάλισε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου. Κανένα πρόβλημα και για την Λίβερπουλ, η οποία επικράτησε με 3-0 της Έξετερ στο «Άνφιλντ» και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο.

Το εύστοχο πέναλτι του Χάρι Κέιν στο 89’ είχε στείλει το ζευγάρι της Τότεναμ με την Λέστερ σε επαναληπτικό (2-2 στο Λονδίνο), όμως στην έδρα των «αλεπούδων», οι «πετεινοί» εξασφάλισαν άνετα την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο πέρασε με 2-0 από το «King Power Stadium» και προκρίθηκε στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει την Κόλτσεστερ.

Η Τότεναμ είχε την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο μέρος και στο 39’ πήρε δίκαια το προβάδισμα με εκπληκτικό σουτ του Σον από το ύψος της υπεροχής. Η Λέστερ, που έπαιξε χωρίς του Μαρέζ και Βάρντι, δεν βρήκε τρόπο να απαντήσει και στο 72’ οι «πετεινοί» «κλείδωσαν» τη νίκη με ωραίο πλασέ του Τσαντλί.

Πρόκριση με τριάρα για Λίβερπουλ


Κύπελλο Αγγλίας: «Σφράγισαν» την πρόκριση Τότεναμ και Λίβερπουλ (video)
Στο άλλο παιχνίδι, η Λίβερπουλ κέρδισε με 3-0 την Έξετερ στο «Άνφιλντ» και προκρίθηκε στους «16» Κυπέλλου, όπου θα έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο κόντρα στην Γουέστ Χαμ.

Όπως και στο πρώτο ματς στο Έξετερ (2-2), ο Γιούργκεν Κλοπ παρέταξε τη Λίβερπουλ με πολλές αλλαγές, όμως αυτή τη φορά οι «κόκκινοι» δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κόντρα στην ομάδα της 4ης κατηγορίας.

Μόλις στο 10ο λεπτό ο Άλεν άνοιξε το σκορ από κοντά, έπειτα από ωραίο ένα-δύο του Σμιθ με τον Μπεντέκε. Ο τελευταίος σπατάλησε δύο μεγάλες ευκαιρίες (για το 2-0, σ’ ένα πρώτο μέρος όπου οι γηπεδούχοι είχαν την απόλυτη υπεροχή και θα μπορούσαν να πάνε με μεγαλύτερο προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Στο 54’ ο Άιμπ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και το 2-0 ήρθε στο 74’ με τρομερό πλασέ του 18χρονου Ότζο, ο οποίος συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο κοινό της της Λίβερπουλ, στο πρώτο του ματς στο «Άνφιλντ». Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 82’ ο Τεϊσέιρα, έπειτα από ωραία ενέργεια του Μπεντέκε.

Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Τζον Φλάναγκαν στην ενεργό δράση μετά από 619 ημέρες, με τον Άγγλο άσο να γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο.

Με τις προκρίσεις των Τότεναμ και Λίβερπουλ, συμπληρώθηκε το «πάζλ» των «16», όπου οι περισσότεροι μεγάλοι έχουν θεωρητικά εύκολο έργο. Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Ντέρμπι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Κόλτσεστερ – Τότεναμ
Γουέστ Μπρομ – Πίτερμπόρο
Μπόλτον – Λιντς
Άρσεναλ – Μπέρνλι
Ρέντινγκ – Γουόλσολ
Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Σίτι
Σριούσμπερι – Σέφιλντ Γουένστντεϊ

Νότιγχαμ Φόρεστ – Γουότφορντ
Κρίσταλ Πάλας – Στόουκ
Όξφορντ – Μπλάκμπερν
Πόρτσμουθ – Μπόρνμουθ
Μπέρι – Χαλ
Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ
Καρλάιλ – Έβερτον
ΜΚ Ντονς - Τσέλσι

*οι αγώνες θα γίνουν το διάστημα 29-30-31 Ιανουαρίου




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.