Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: «Αγκαλιά» με την πρόκριση η Μπαρτσελόνα (video)

Κύπελλο Ισπανίας: «Αγκαλιά» με την πρόκριση η Μπαρτσελόνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/1/2016 00:58
Παρά τις απουσίες των Μέσι και Σουάρες, η Μπαρτσελόνα πέρασε με 2-1 από την έδρα της Μπιλμπάο και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Αγκαλιά με την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ισπανίας βρίσκεται η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί κέρδισαν με 2-1 την Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» και απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο «Καμπ Νου».

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε δεν είχε στη διάθεση της τους Μέσι και Σουάρες, ωστόσο κατάφερε να πάρει από νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο 18’ ο Ράκιτιτς έβγαλε εξαιρετική σέντρα για τον Μουνίρ και αυτός από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ, φτάνοντας τα πέντε γκολ στη διοργάνωση.

Το 2ο γκολ των φιλοξενούμενων ήρθε στο 25’, με τον Ερερίν να κάνει λανθασμένη έξοδο, δίνοντας την ευκαιρία στον Νεϊμάρ να σκοράρει σε κενή εστία, «γράφοντας» το 2-0. Στο δεύτερο μέρος η Μπιλμπάο προσπάθησε να μειώσει και τα κατάφερε στο 89’ με τον Αντούριθ. Μετά από λάθος απομάκρυνση του Άλβες, ο Ισπανός βρέθηκε σε θέση βολής και από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-1, δίνοντας κάποιες ελπίδες στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει της ρεβάνς στο «Καμπ Νου».

Στο άλλο παιχνίδι, Θέλτα και Ατλέτικο έμειναν στο 0-0 στο Βίγκο και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της Μαδρίτης. Οι «ροχιμπλάνκος» είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία των γηπεδούχων και πλέον καλούνται να «σφραγίσουν» την πρόκριση στο «Βιθέντε Καλντερόν».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.