Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Σερί… τέλος!

Σούπερ Λιγκ: Σερί… τέλος!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/1/2016 21:37
Το σερί του Ολυμπιακού σταμάτησε στα Χανιά! Οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τον Πλατανιά και δεν κατάφεραν να κάνουν το 18x18 στο πρωτάθλημα. Προηγήθηκαν με Ράμος (35’) οι γηπεδούχοι, έσωσε το αήττητο ο Φορτούνης (72’).

Η πρώτη βαθμολογική απώλεια του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα είναι γεγονός! Μετά από 17 σερί νίκες, οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τον Πλατανιά στα Χανιά και δεν κατάφεραν να διευρύνουν το εντυπωσιακό σερί τους.

Ο Πλατανιάς ήταν η μοναδική ομάδα εντός συνόρων που είχε σταματήσει τον Ολυμπιακό (2-2 στο Κύπελλο) και πλέον τα κατάφερε και στο πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρώτο μέρος.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 1ο λεπτό με κεφαλιά του Ντουρμάζ, όμως η συνέχεια άνηκε στους γηπεδούχους. Οι παίκτες του Παράσχου εκμεταλλεύτηκαν τα αμυντικά προβλήματα του Ολυμπιακού, όμως ο Ρομπέρτο πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις σε κεφαλιά του Μενδρινού (12’) και σουτ του Γουνδουλάκη (33’).

Ωστόσο, στο 35’ ο Γουνδουλάκης έκανε τη σέντρα για τον Ράμος, εκείνος κατέβασε τη μπάλα και με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στα υπόλοιπα λεπτά μέχρι το ημίχρονο, ο Ολυμπιακός πίεσε για την ισοφάριση και στο 40’ είχε σημαντική στιγμή με δυνατό σουτ του Πάρντο, το οποίο απόκρουσε εντυπωσιακά ο Σωτηρίου.

Στο 45+1’ ο γκολκίπερ του Πλατανιά είπε «όχι» και σε προσπάθεια του Τσόρι, ενώ δύο λεπτά μετά ο Κουλιμπαλί έδιωξε το σουτ του Ιντέγε. Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Σίλβα μπήκε αποφασισμένη να ανατρέψει το ματς, όμως ο Πλατανιάς έκλεινε σωστά τους χώρους και δεν επέτρεψε στους «ερυθρόλευκους» να απειλήσει.

Στο 59’ ο Πορτογάλος έριξε στο ματς τον Φορτούνη και ο Έλληνας άσος έδωσε τη λύση, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 72’. Μετά από μακρινό σουτ του Ντουρμάζ, η μπάλα κόντραρε στον Σελίν, ο Σωτηρίου απέκρουσε, αλλά ο Φορτούνης στην επαναφορά την έστειλε στα δίχτυα.

Στα υπόλοιπα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν τον Πλατανιά στα καρέ του, όμως δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή. Στο 78’ ο Σωτηρίου μπλόκαρε τη μπάλα μετά από προσπάθεια του Σιόβα, ενώ στις καθυστερήσεις ο Έλληνας γκολκίπερ πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση σε κεφαλιά του Ντα Κόστα. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κάνει το 18x18.

Να σημειωθεί ότι λίγο πριν το 30', ο αγώνας διεκόπη για περίπου έξι λεπτά λόγω προβλήματος με την τάση του ρεύματος, ενώ στις καθυστερήσεις, εκτοξεύτηκε αναπτήρας από την κερκίδα των οπαδών του Ολυμπιακού και χτύπησε τον Κουλιμπαλί. Ο Αφρικανός τον έπιασε για να τον δείξει στον διαιτητή Σπάθα, ο οποίος του έκανε νόημα να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.